Prima pagină » Apple Watch 10 ar putea primi un upgrade important; Design nou + display OLED eficient

Apple Watch 10 ar putea primi un upgrade important; Design nou + display OLED eficient

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-watch-10-ar-putea-primi-un-upgrade-important;-design-nou-+-display-oled-eficient

În toamnă nu vine doar seria de telefoane iPhone 16. Apple va prezenta și lineup-ul de ceasuri inteligente Apple Watch Series 10. Ei bine, azi aflăm informații interesante cu privire la aceste purtabile. Pare că Apple pregătește un design nou pentru aceste modele, iar panoul va fi upgradat. Mai jos am detalii.

Conform publicației Android Headlines, Apple urmează să folosească un display OLED cu tehnologie LTPO pentru noul Watch 10. Asta înseamnă că ecranul devine mai eficient din punct de vedere energetic, iar bateria ar putea crește în sfârșit. Să spunem că nu va avea un impact atât de mare dacă capacitatea bateriei nu va fi modificată, însă ar trebui să câștigăm cel puțin 1-2 ore de autonomie.

În prezent toate smartwatch-urile Apple au o autonomie de 18 ore, doar varianta Ultra fiind promovată ca având o durată de viață de „până la 36 de ore”. În plus, pare că producătorul pregătește și un design nou pentru APple Watch, întrucât încă de la debutul din 2015 lucrurile nu s-au schimbat prea mult. 

Există zvonuri exagerate cum că Apple ar putea aduce aici margini înguste în jurul panoului și ar putea scăpa de butonul crown lateral, în favoarea gesturilor. Sunt chiar concepte care aduc în discuție un notch cu Face ID, similar cu cel integrat pe iPhone-uri. Se discută și există chiar patente ce au legătură cu un nou mecanism pentru prinderea curelelor. 

Debutul are loc abia în toamnă însă, iar abia atunci vom afla câte dintre aceste zvonuri se vor adeveri.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple Watch 10 ar putea primi un upgrade important; Design nou + display OLED eficient

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type