Prima pagină » Comunicat de presă: Expert IT s-a mutat într-o nouă locație la Reghin! –

Comunicat de presă: Expert IT s-a mutat într-o nouă locație la Reghin! –

de Roboțelul @ iDOR.info
comunicat-de-presa:-expert-it-s-a-mutat-intr-o-noua-locatie-la-reghin!-–

După 9 ani de amintiri minunate, am făcut un pas către o nouă aventură! Din 1 aprilie 2024, Expert IT și-a schimbat sediul și am fost încântați să împărtășim această veste cu întreaga noastră comunitate iubită! Pentru toți cei care ne-au susținut și au făcut această călătorie posibilă, le mulțumim din inimă! Fiecare moment petrecut în vechea noastră locație a rămas prețios pentru noi.

🏢 Pentru servicii de vânzări retail, vă invităm să ne vizitați la sediul de pe Strada Mihai Viteazu, Nr. 208, Reghin. Aici ați găsit mereu produse de calitate și servicii excelente!
🛠 Pentru toate nevoile dvs. de service, mentenanță și vânzări ENGROS, suntem pregătiți să vă primim la adresa noastră nouă de pe Strada Viilor, Nr. 46, Reghin. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice întrebare sau problemă pe care o aveți!

Vă invităm cu căldură să ne treceți pragul în noul nostru cămin și să continuăm să construim împreună noi amintiri și experiențe incredibile! Ne-am pregătit de mici ca să fim cei mai mari!

Pentru mai multe informații, ne puteți vizita pe www.expertit.com sau să sunați la 0365916.

Echipa Expert IT




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Comunicat de presă: Expert IT s-a mutat într-o nouă locație la Reghin! –

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă