Prima pagină » Când naște Laura Cosoi. Actrița mai are trei fete acasă

Când naște Laura Cosoi. Actrița mai are trei fete acasă

de Roboțelul @ iDOR.info
cand-naste-laura-cosoi.-actrita-mai-are-trei-fete-acasa

Mihaela Ioana

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 12.04.2024 la 12:37 Actualizat pe 12.04.2024 la 12:37

Laura Cosoi are toate motivele să radieze de fericire. Când va naște îndrăgita vedetă. Actrița are acasă deja trei fetițe, Lara, Vera și Rita, însă nu a dezvăluit momentan care este sexul bebelușului.

Galerie Galerie (3)

Vedeta este însărcinată în 8 luni

Instagram

  • Când naște Laura Cosoi
  • Vedeta este însărcinată în 8 luni

Laura Cosoi urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil și este extrem de fericită. După o perioadă dificilă, marcată de pierderea mamei sale la sfârșitul anului trecut, viața îi surâde din nou actriței, oferindu-i o nouă rază de lumină: vestea că este însărcinată.

Când naște Laura Cosoi. Vedeta este însărcinată în 8 luni

În ciuda provocărilor și a agendei încărcate, Laura Cosoi se bucură de fiecare moment în familie și nu lasă sarcina să îi afecteze proiectele profesionale. Cu toate acestea, vedeta a anunțat deja că plănuiește să ia o pauză de la carieră pentru o perioadă.

Laura Cosoi ar urma să nască în luna mai, ținând cont de faptul că acum este însărcinată în 8 luni.

Cu mult calm și experiență acumulată din creșterea celor trei fete, actrița este încrezătoare că va face față și acestui nou capitol din viața sa.

Sarcina a ajutat-o pe vedetă să treacă mai ușor peste moartea mamei sale

Vedeta a trecut prin clipe de coșmar după ce a pierdut-o pe mama ei. Femeia care i-a dat viață actriței a murit la sfârșitului anului 2023, dar iată că a prirmit o veste care i-a adus din nou bucurie în suflet.

Faptul că a rămas din nou însărcinată o ajută pe Laura Cosoi să treacă mai ușor peste această pierdere.

Vedeta nu a dezvăluit sexul bebelușului. Actrița mai are trei fete acasă

Laura Cosoi a aflat deja care este sexul bebelușului, dar nu a vrut să spună public dacă va avea fetiță sau băiețel. Vedeta așteaptă cu nerăbdare ca familia ei să devină completă.

Cu trei fiice deja acasă, Lara, Rita și Vera, Laura Cosoi se pregătește acum să își întâmpine cu brațele deschise și inima plină de iubire bebelușul care urmează să vină pe lume.

Laura a ales deja numele pentru cel de-al patrulea copil

Laura Cosoi a dezvăluit că își dorește încă un copil încă de acum doi ani și chiar a ales numele în urmă cu ceva timp. Cu toate acestea, vedeta nu a vrut să ofere detalii suplimentare în acest sens, preferând să păstreze discreția.

Citește și: Știrile Antena Stars. Cum se pregătește Laura Cosoi pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Ce planuri are după ce va naște: ”Fiecare etapă înseamnă ceva” / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Când naște Laura Cosoi. Actrița mai are trei fete acasă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă