Prima pagină » Laura Lavric, din nou pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate: Nu știu cum m-am ales cu acest diagnostic

Laura Lavric, din nou pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate: Nu știu cum m-am ales cu acest diagnostic

de Roboțelul @ iDOR.info
laura-lavric,-din-nou-pe-masa-de-operatie-din-cauza-problemelor-de-sanatate:-nu-stiu-cum-m-am-ales-cu-acest-diagnostic

Laura Lavric s-a operat în urmă cu un an la șold, iar acum urmează să se opereze din noi. Artista sueră de coxartroză, o afecțiune care lovește tot mai multe femei și care apare în special la menopauză.

La început, artista s-a deplsat cu ajutorul unu cadru metalic, apoi a mers cu ajutorul bastonului. Aceasta a fost operată de medicul care i-a tratat și pe colegii săi de scenă, Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu.

Citește și: Cristina Pucean vrea să devină mamă, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: „Împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie”

După ce s-a operat la un șold, acum are nevoie de o intervenție chirurgicală și la celălalt.

„Anul trecut m-am operat la un șold, iar în curând am nevoie de o altă operație, la șoldul celălalt. Eu sufăr de coxartroză, e boala oaselor, jumătate dintre românce au aceste probleme, mai ales la menopauză.

Mă operez tot la doctorul Stoica, de la Spitalul Foișor, din București, mi l-au recomandat colegii mei de scenă Elena Merișoreanu și Constantin Enceanu, și ei au fost operați în această clinică, însă, la genunchi. Prima operație, de anul trecut, a decurs bine, am mers pe stradă cu un cadru metalic, vreo lună, apoi, în baston, e o țâră mai greu cu recuperarea, dar acum sunt bine. Mi-a fost frică să mă operez prima oară, acum nu-mi mai e.

Nu înțeleg de ce am suferit, ani la rând, atâta durere? Când, uite, te poți vindeca, apoi ești iar ca o balerină”, spune Laura Lavric, conform Playtech.ro.

Citește și: Nicoleta Luciu arată de nerecunoscut la 43 de ani. Actrița s-a schimbat radical după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Solista nu își explică de ce a început să aibă aceste probleme și să fie nevoită să apeleze la ajutorul medicului, pentru că niciodată nu a fost o fire sedentară.

„Nu știu cum m-am ales cu acest diagnostic, mai ales că am făcut în viață multă mișcare, mergeam kilometri întregi pe jos. Sunt atentă la ce mănânc, colesterolul e colesterol, mai iau și câte o pastiluță. Evident că, dacă o dai pe grăsimi, pe prăjeli, faci colesterol, eu însă le-am exclus definitiv din alimentație. Face bine la sănătate, dar și la talie, la frumusețe, nu te mai îngrași”, mai spune Laura Lavric.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Laura Lavric, din nou pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate: Nu știu cum m-am ales cu acest diagnostic

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă