Prima pagină » Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate

Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate

de Roboțelul @ iDOR.info
cand-va-avea-loc-evenimentul-samsung-unpacked-si-ce-dispozitive-vor-fi-prezentate

Sambata, 27 Aprilie 2024, ora 04:37

866 citiri

Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse.

Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu este întâmplătoare, orașul urmând să fie, de asemenea, locul desfășurării Jocurilor Olimpice de vară din acest an. Având în vedere că Samsung este unul dintre sponsorii principali ai Olimpiadei, organizarea evenimentului în capitala Franței pare o decizie strategică.

La eveniment se așteaptă să fie dezvăluite ultimele inovații ale companiei în domeniul dispozitivelor pliabile, inclusiv noile modele Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6, despre care se zvonește că ar include o variantă Ultra.

Ce a mai adus nou Samsung în ultima vreme

De asemenea, este prevăzută lansarea noii serii de ceasuri inteligente Galaxy Watch 7 și a inovativului Galaxy Ring. Speculațiile sugerează că Samsung ar putea prezenta și noi modele de căști in-ear, precum și smartphone-ul Galaxy S24 FE.

Cu toate acestea, până la un anunț oficial din partea Samsung, aceste informații trebuie tratate ca speculații.

Samsung a anunțat că va extinde funcțiile sale bazate pe inteligență artificială, cunoscute sub numele de Galaxy AI, la mai multe modele de dispozitive din gama sa, inclusiv telefoane și tablete mai vechi.

Prin intermediul unui update software programat pentru luna viitoare, această expansiune va aduce tehnologii de ultimă oră pe dispozitivele flagship din 2022 și chiar din 2021.

Conform, care citează declarații de pe forumul Samsung din Coreea de Sud, update-ul One UI 6.1 va include majoritatea funcțiilor Galaxy AI, cu excepția funcției Instant Slow-Mo, pentru modele precum Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z Fold 4, Z Flip 4, și tabletele Tab S8 și Tab S8 Ultra. Acestea vor beneficia de aceleași capacități AI ca și cele implementate recent pe Samsung Galaxy S23, scrie The Verge

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului

Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare…

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă