Prima pagină » Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

de Roboțelul @ iDOR.info
cele-mai-utilizate-aplicatii-de-pe-noul-apple-vision-pro

Sambata, 27 Aprilie 2024, ora 05:01

578 citiri

Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special optimizate, plus peste un milion de aplicații compatibile deja disponibile prin iOS și iPadOS.

Noul dispozitiv promite o experiență unică, cu aplicații de streaming precum Disney+ și Max de la Warner Bros Discovery adaptate pentru a profita de interfața spațială a Vision Pro. De asemenea, pasionații de jocuri vor avea la dispoziție peste 250 de titluri din Apple Arcade, conform TechCrunch.

Susan Prescott, vicepreședinte al Relațiilor cu Dezvoltatorii la Apple, a subliniat impactul transformator al noilor aplicații: „Acestea vor reinventa modul în care interacționăm cu divertismentul, muzica și jocurile, vor stimula creativitatea prin noi metode de învățare și explorare, vor spori productivitatea și multe altele.”

Cele mai populare aplicații de pe Apple Vision Pro

Aplicații și jocuri disponibile pe Apple Vision Pro includ PGA TOUR Vision, NBA, MLB, CBS, Paramount+, NBC, NBC Sports, Peacock, FOX Sports și UFC. Unele titluri vor fi disponibile în rezoluție 4K, completate de Audio Spațial și Dolby Atmos 2.

În sectorul productivității, Vision Pro integrează aplicații precum Microsoft 365, Webex, Zoom, Microsoft Teams, Slack, Notion și Todoist, facilitând gestionarea eficientă a sarcinilor. Pasionații de jocuri se vor putea bucura de titluri Apple Arcade, precum Super Fruit Ninja, Cut the Rope 3, Jetpack Joyride 2 și Bloons TD 6+.

Pentru cumpărături, utilizatorii vor avea acces la aplicații ca J.Crew Virtual Closet și Mytheresa: Luxury Experience. Oferta se extinde și în zona muzicală și de wellness, cu aplicații ca NowPlaying, STAGE+, Healium și Lungy: Spaces.

Dispozitivul este disponibil în SUA la un preț de start de 3.499 de dolari pentru varianta de 256GB.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16

Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații…

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii

După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google