Prima pagină » Care sunt cei mai antipatici membri ai familiei regale britanice. Supușii Regelui Charles III au decis

Care sunt cei mai antipatici membri ai familiei regale britanice. Supușii Regelui Charles III au decis

de Roboțelul @ iDOR.info
care-sunt-cei-mai-antipatici-membri-ai-familiei-regale-britanice.-supusii-regelui-charles-iii-au-decis

Prințul Andrew și Meghan Markle încă pot revendica titlurile de a fi cei mai puțin favoriți membri ai familiei regale din Marea Britanie, potrivit unui nou sondaj.

Potrivit celui mai recent sondaj, ducele de York, căzut în dizgrație, al cărui interviu devastator de la emisiunea Newsnight a făcut acum obiectul nu al uneia, ci a două drame TV separate, este văzut într-o lumină negativă de 86% dintre respondenți.

Este urmat de Ducesa de Sussex, al cărei nou brand de wellness este, de asemenea, puțin probabil să o facă mai plăcută celor 64% dintre britanici care au recunoscut că au o părere negativă despre ea, scrie independent.co.uk.

Prăbușirea popularității celor doi vine în contrast puternic cu prințesa și, respectiv, prințul de Wales, care au fost în fruntea sondajului, după ce au câștigat admirația națiunii pentru curajul de care au dat dovadă în gestionarea diagnosticului de cancer al lui Kate.

Lipsa de popularitate a lui Andrew vine ca urmare a asocierii sale cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, care l-a făcut să se retragă din funcțiile publice în urmă cu patru ani.

În ianuarie 2022, i s-a retras titlul de ASR după ce a fost acuzat de agresiune sexuală de Virginia Giuffre, o victimă a lui Epstein. El a negat vehement și continuu aceste afirmații.

În luna următoare, Andrew a ajuns la o înțelegere extrajudiciară de mai multe milioane de lire sterline cu Giuffre, care includea despăgubiri și o donație către organizația sa de caritate „în sprijinul drepturilor victimelor”.

Într-o declarație de confirmare a înțelegerii, Andrew a spus că „regretă asocierea sa cu Epstein și laudă curajul doamnei Giuffre și al altor supraviețuitori de a se apăra pe ei înșiși și pe alții”.

Ducesa de Sussex, între timp, a fost considerată a doua cea mai nepopulară figură regală. Fosta actriță a devenit o figură controversată după ce ea și soțul ei, Prințul Harry, au ales să părăsească firma, invocând acuzații de rasism din interiorul familiei și o intruziune mai largă a presei.

Nici Harry nu a ieșit favorabil din sondaj, 61% dintre respondenți exprimându-și o părere negativă despre fiul cel mic al regelui.

Prințesa de Wales a ieșit în evidență ca fiind preferata britanicilor, 76% dintre respondenți recunoscând că o văd într-o lumină pozitivă.

Acest lucru vine ca urmare a recentelor probleme de sănătate ale lui Kate, care au început atunci când s-a retras inițial de la îndatoririle publice în ianuarie pentru o operație abdominală planificată.

Deși era programată să se întoarcă după Paște, luna trecută a dezvăluit că se luptă cu cancerul și că nu se va întoarce la serviciu până când „nu va fi autorizată de echipa sa medicală”.

Diagnosticul de cancer a venit la doar câteva luni după cel al regelui Charles, anunțat în februarie.

Cancerul regelui a fost descoperit în urma unei proceduri de rutină pentru tratarea unei prostate mărite în luna ianuarie.

În sondaj, regele a ieșit în cea mai mare parte favorabil, 63% dintre respondenți declarând că au o părere pozitivă despre monarh.

Regele a fost învins în acest concurs de popularitate literală de sora sa mai mică, prințesa Anne, pe care 71% dintre respondenți au spus că o văd într-o lumină pozitivă.

Al doilea cel mai popular membru al familiei regale, care a fost cu doar trei procente mai puțin favorizat decât Prințesa de Wales, este Prințul William, care este văzut pozitiv de 73% dintre respondenți.

Criza survine după ce regele Charles a dezvăluit planurile de a reduce personalul monarhiei în încercarea de a oferi publicului britanic un bun raport calitate-preț.

Prințesa Anne a declarat că nu a crezut că aceasta este o „idee bună” la momentul respectiv.

În prezent, au mai rămas doar nouă membri ai familiei regale care lucrează – majoritatea fiind în vârstă și necunoscuți.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Care sunt cei mai antipatici membri ai familiei regale britanice. Supușii Regelui Charles III au decis

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google