Prima pagină » Fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley! Regele Rock

Fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley! Regele Rock

de Roboțelul @ iDOR.info
fanteziile-sexuale-socante-ale-lui-elvis-presley!-regele-rock

Elvis Presley, o legendă a muzicii și un simbol al culturii pop, a fost la fel de cunoscut pentru viața sa amoroasă tumultuoasă pe cât a fost pentru vocea sa inconfundabilă. De la devotamentul profund pentru mama sa, Gladys, până la căsnicia cu Priscilla și relațiile cu celebrități de la Hollywood, viața amoroasă a lui Elvis a fost intensă și adesea sub lumina reflectoarelor. Iată fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley”

Regele Rock ‘n’ Roll a încălcat legea

Fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley!

Elvis a avut o legătură specială cu mama sa, Gladys, care a pus bazele modului în care percepea femeile și relațiile. Această relație apropiată a fost atât de puternică încât Elvis își dedica cariera mamei sale și împărtășea cu ea o comunicare aproape infantilă. Acest atașament a influențat relațiile sale ulterioare, căutând în iubitele sale trăsături care să-i amintească de dragostea necondiționată a mamei sale.

 Priscilla Beaulieu, care avea doar 14 ani când l-a întâlnit pe Elvis, a devenit centrul vieții sale amoroase după ce s-au căsătorit în 1967. Relația lor a început în timp ce Elvis își îndeplinea obligațiile militare în Germania și a continuat cu o curte lungă, culminând cu o căsnicie care a durat șase ani. Deși căsnicia lor s-a încheiat cu un divorț în 1973, Priscilla a rămas o figură importantă în viața lui Elvis și a moștenirii sale culturale. Elvis era cunoscut pentru relațiile cu femei tinere și influențabile, pe care le putea modela conform idealurilor sale. Această tendință a fost evidentă în relația sa cu Priscilla, pe care a întâlnit-o când era adolescentă și a continuat să o influențeze pe măsură ce relația lor evolua.

Secretele sexuale ale lui Elvis au fost dezvăluite într-o carte captivantă, Elvis Presley: A Southern Life, de Joel Williamson, potrivit historia.ro. Acesta era înnebunit după mâncare, droguri, femei și sex. Artistul însă a avut o plăcere bolnăvicioasă pentru adolescente și pentru fetele virgine. În 1956 începe să își arate atracția față de adolescente, când o întâlnește pe Jackie Rowland, care avea 14 , în timp ce artistul 21 de ani. Părinţii lui Jackie i-au găsit într-o cameră laterală din culise, la unul dintre spectacolele lui. Atunci Elvis, a vrut să o ducă pe copilă la un bar însă mama a refuzat categoric. „Fetiţa mea nu are vârsta potrivită şi vine acasă cu mine”, a spus aceasta. 

 Regele Rock ‘n’ Roll a încălcat legea

O altă tânără, Frances Forbes, povestește că frecventa zona casei lui Elvis când avea doar 13 ani. La acea vârstă, Elvis nu o remarcase, dar odată ce a împlinit 14 de ani, a început să-i atragă atenția. Forbes relatează că a avut experiențe ieșite din comun alături de Elvis. Starul a invitat-o pe Forbes, împreună cu alte două fete de 14 de ani, la petreceri în pijamale organizate la el acasă, unde le-a machiat, gâdilat și sărutat. Într-una dintre nopți, Elvis a scos din dulap mai multe haine pentru fete, le-a mângâiat și le-a încurajat să se simtă relaxate, apoi a adormit lângă ele. În altă ocazie, Elvis a sugerat ca fetele să se angajeze într-o luptă cu noroiul, purtând haine albe.

Fetele tinere ăși doreau tot mai mult să ajungă în patul artistului. „Când mama lui Elvis, Gladys, a murit în 1958, dorinţa lui de a fi cu cineva în dormitor a devenit mai puternică”, spune Williamson.

Din 1958, până la moartea sa în 1977 a avut mereu nevoie de o femeie lângă el în pat. 

Apetitul său sexual era foarte, foarte puternic. Atingerea, sentimentul şi orice altceva însemna mai mult pentru Elvis decât actul real.”, a spus Lamar Fike, care locuia în casa lui Elvis.

Uneori, Elvis introducea o altă fată în scena sexuală din dormitorul său. A fost fascinat de adolescente. Ne-a speriat pe toţi”, mai spune Lamar Fike. Cât despre Priscilla, acesta avea fantezia de a juca roluri sexuale cu ea. Aceasta era asistenta medicală, iar el pacientul și așa își cercetau trupurile.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fanteziile sexuale șocante ale lui Elvis Presley! Regele Rock

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google