Prima pagină » Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: I-aș spune…. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei

Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: I-aș spune…. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-ar-face-adrian-minune-daca-ar-afla-ca-fiica-lui-este-inselata-de-sot:-i-as-spune….-secretele-pe-care-le-are-karmen-fata-de-tatal-ei

În cadrul emisiunii realizate de Selly, atât Karmen, cât și Adrian Minune și-au pregătit, reciproc, un set de câte 18 întrebări, prin care au vrut să afle diverse aspecte unul despre celălalt.

Primul care a fost pus pe scaun, la detectorul de minciuni, a fost cântărețul de manele.

Printre întrebările pe care fiica lui i le-a adresat s-a numărat o curiozitate foarte interesantă. Aceasta l-a întrebat ce ar face dacă l-ar prinde pe ginerele lui în compania altei femei.

„Dacă ai afla că soțul meu are o relație cu altă femeie, mi-ai spune?”, a fost curiozitatea lui Karmen.

„Nu”, a răspuns Adrian Minune.

Tânăra s-a arătat foarte dezamăgită de faptul că tatăl ei ar prefera ca, mai degrabă, să țină cu ginerele lui, decât cu ea: „M-ai lăsa așa?”.

Citește și: Adrian Minune, surprins când mergea cu autobuzul! Filmulețul care a devenit viral

Artistul i-a explicat fiicei sale faptul că, în viziunea lui, fiecare bărbat ajunge să fie infidel, la un moment dat. Însă acesta a subliniat că, în cazul în care ar afla că soțul lui Karmen o înșeală, nu ar lăsa lucrurile nerezolvate, ci că ar purta o discuție serioasă cu el.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu ți-aș spune. Cum să-ți spun? Noi, bărbații, mai greșim.(…) E treaba mea ce i-aș spune”, a argumentat Adrian Minune.

Ce secrete are Karmen față de tatăl ei

Înainte de a trece la următoarele întrebări, cântărețul i-a spus lui Karmen că, în orice caz, dacă nu va afla de la el despre infidelitatea soțului, sigur mama ei i-ar dezvălui imediat acest lucru: „ Ți-ar spune maică-ta, stai liniștită”.

Referitor la relația pe care o are cu mama ei, artista a recunoscut, în momentul în care i-a venit rândul la detectorul de minciuni, faptul că o iubește mai mult pe ea, decât pe tatăl ei. Ba mai mult, Karmen a dezvăluit că are multe secrete cu cea care i-a dat viață. Unul dintre secretele ei constă în faptul că s-a apucat de fumat de la vârsta de 14 ani.

Citește și: „Femeile se călcau în picioare” Cum a fost viața lui Karmen alături de Adrian Minune. Artista face dezvăluiri din viața de familie

După ce a aflat aceste detalii, Adrian Minune și-a întrebat fiica dacă a furat vreodată bani de la el. Karmen a mărturisit că a făcut acest lucru, însă doar uneori, când era doar un copil. Însă, aceasta a explicat că, de atunci, nu au mai existat astfel de momente, întrucât are un respect foarte mare față de tatăl ei.

„Da, când eram mai mică. Venea acasă cu bani în toate buzunarele, la sacou, la pantaloni, găseai pe noptieră, peste tot”, a spus fiica manelistului.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: I-aș spune…. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă