Prima pagină » Ce l-ar întreba Florin Piersic pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi: Marele actor a făcut dezvăluiri emoționante

Ce l-ar întreba Florin Piersic pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi: Marele actor a făcut dezvăluiri emoționante

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-l-ar-intreba-florin-piersic-pe-dumnezeu,-daca-ar-fi-intre-patru-ochi:-marele-actor-a-facut-dezvaluiri-emotionante

Facebook

Florin Piersic

Ce l-ar întreba Florin Piersic pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi: Marele actor a făcut dezvăluiri emoționante

Florin Piersic și-a deschis sufletul și a povestit una dintre întâmplările din viața lui care l-au marcat cel mai mult. În urmă cu mulți ani, actorul și-a pierdut sora de 15 ani pentru totdeauna.

Lucica avea doar 15 ani atunci când a murit înecată, în timp ce încerca să salveze o colegă de la înec în Prut. Momentul pierderii propriei surori a fost devastator pentru Florin Piersic, care își amintește și acum cât de greu a fost acea perioadă pentru el.

Florin Piersic a mai povestit și cu alte ocazii care e marea dramă a vieții lui. A pierdut-o pe Lucica cu doar trei zile înainte de a împlini 15 ani. „Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat!”, și-a început actorul trista poveste.

„Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, s-a întrebat Florin Piersic.

Actorul a dezvăluit ce l-ar întreba pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi cu el

„Dacă aș fi între patru ochi cu Dumnezeu, L-aș întreba un singur lucru. Lucica, sora mea, care la trei zile înainte de a împlini 15 ani s-a înecat în Prut, dorind să salveze pe colega ei de bancă care striga «Ajutor, ajutor!». Toți au fugit de acolo, doar sora mea a rămas. Îmbrăcată, a sărit după ea. Pe acolo trecând un om, îi știu numele, a sărit în apă, prima pe care a pus mâna a fost Doina Puha, fata generalului Puha, colega de bancă a surorii mele…

Când a sărit a doua oară, după sora mea, n-a mai găsit-o… La 4 kilometri, niște pescari au găsit-o plutind. Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat! Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor. Aș vrea să-L întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, a spus marele actor în timpul unui spectacol.

Drama cu care a fost nevoit să trăiască Florin Piersic și-a pus amprenta pe existanța sa. „Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor”, a mărturisit actorul.

@cristiantruta1 #cristiantruta1 ♬ sunet original – ???????????????????????????????? ????????????????????

Urmărește-ne:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce l-ar întreba Florin Piersic pe Dumnezeu, dacă ar fi între patru ochi: Marele actor a făcut dezvăluiri emoționante

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă