Prima pagină » Concurs pentru postul de medic epidemiolog în cadrul DSP Mureș

Concurs pentru postul de medic epidemiolog în cadrul DSP Mureș

de redactia
concurs-pentru-postul-de-medic-epidemiolog-in-cadrul-dsp-mures

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș organizează un concurs pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea epidemiologie în cadrul Compartimentului supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile – Supraveghere și alertă epidemiologică, în conformitate cu Ordinul nr. 166/2023. Contractul de muncă va fi întocmit pe durată nedeterminată, durata timpului de lucru fiind de 7 ore/zi, respectiv 35 ore/săptămână.

Candidații se pot înscrie la concurs prin depunerea dosarelor la Biroul RUNOS al Direcției de Sănătate Publică a județului Mureș până cel târziu în data de 8 mai 2024, la ora 16:00.

Concursul se va desfășura pe două probe, una scrisă și una practică. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 16 mai, ora 09:00 la sediul DSP Mureș de pe strada Gh. Marinescu, nr. 50, iar proba practică se va desfășura în data de 21.05.2024, ora 09:00 tot la sediul instituției sanitare. Rezultatele vor fi comunicate în data de 23 mai 2024.  

Mai multe informații despre concurs sunt disponibile pe site-ul:  www.aspm.ro .

M.R.

Post-ul Concurs pentru postul de medic epidemiolog în cadrul DSP Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Concurs pentru postul de medic epidemiolog în cadrul DSP Mureș

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă