Prima pagină » De la 23 aprilie, SkyShowtime introduce abonamente cu și fără reclame; Fără schimbări de preț pentru planul premium

De la 23 aprilie, SkyShowtime introduce abonamente cu și fără reclame; Fără schimbări de preț pentru planul premium

de Roboțelul @ iDOR.info
de-la-23-aprilie,-skyshowtime-introduce-abonamente-cu-si-fara-reclame;-fara-schimbari-de-pret-pentru-planul-premium

SkyShowtime ajustează oferta de abonamente începând cu 23 aprilie, introducând două noi planuri de subscripție menite să satisfacă o gamă mai largă de preferințe ale consumatorilor. Primul plan, numit „Standard cu Reclame”, vine ca o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar, permițând accesul la întreaga bibliotecă de conținut, care cuprinde seriale exclusive, filme de succes și producții originale, dar include inserții publicitare. Acesta este destinat utilizatorilor care preferă un abonament mai ieftin, acceptând prezența reclamelor în schimbul unei reduceri de cost.

Cel de-al doilea plan, „Standard Plus”, păstrează formatul anterior al abonamentului Standard, oferind o experiență de vizionare fără reclame. Importanța acestui plan este accentuată de faptul că, în ciuda restructurării ofertei, prețul său nu va suferi modificări, rămânând constant.

„Această restructurare răspunde nevoii de a diversifica și personaliza ofertele în funcție de diferitele bugete și preferințe ale telespectatorilor, cu scopul de a atrage un public mai larg și de a îmbogăți experiența generală a utilizatorilor platformei.” – notează cei de la  SkyShowtime.

Dacă încă nu v-ați abonat la această platformă, o puteți face de aici.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De la 23 aprilie, SkyShowtime introduce abonamente cu și fără reclame; Fără schimbări de preț pentru planul premium

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă