Prima pagină » Decizie importantă a trustului Pro, în legătură cu actorul Marius Manole: ”Nu mă vedeam făcând atâtea”

Decizie importantă a trustului Pro, în legătură cu actorul Marius Manole: ”Nu mă vedeam făcând atâtea”

de Roboțelul @ iDOR.info
decizie-importanta-a-trustului-pro,-in-legatura-cu-actorul-marius-manole:-”nu-ma-vedeam-facand-atatea”

Vineri, 05 Aprilie 2024, ora 18:01

1823 citiri

Decizie importantă a trustului Pro, în legătură cu actorul Marius Manole: ”Nu mă vedeam făcând atâtea”

Marius Manole, actor FOTO Facebook/ Marius Manole

Actorul Marius Manole, realizatorul emisiunii ”Întrebarea mesei rotunde”, care a fost timp de 6 sezoane pe platforma Voyo, va putea fi văzut începând de sâmbătă și la Acasă TV.

Conform Paginademedia.ro, emisiunea lui Marius Manole se va putea fi vizionată începând de sâmbătă, 6 aprilie, la Bazarul de Acasă, de la ora 08.00. Producţia poate fi urmărită în continuare şi pe Voyo.

De menționat faptul că Acasă TV e un post de televiziune care a devenit generalist de la 1 aprilie.

Cel de-al şaptelea sezon vine cu o serie de invitaţi din zona culturală, iar primul care va păşi în platou va fi actorul şi directorul artistic al Teatrului Naţional din Bucureşti, Marius Bodochi, potrivit sursei citate.

„Suntem la al şaptelea sezon, dintre care pe şase le-am prezentat. Nu mă vedeam făcând atâtea ediţii sau cu atât mai mult realizând un show la televiziune. Asta e o realizare mare, mi se pare foarte tare şi este o provocare deoarece eu sunt om de teatru.

Vorbim despre o emisiune care este şi culturală, adică ne şi amuzăm, dar şi discutăm cu oameni de cultură, actori foarte mulţi. Ne vedem sâmbătă, de la ora 08:00…. şi să vă spun ce provocare am avut noi… să fim concentraţi şi să vorbim doar ce se poate da la televizor”, a precizat Marius Manole.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Moartea subită a unui cunoscut actor, cu apariții pe Netflix: ”Bruscă și neașteptată”

Adrian Schiller, actorul din „The Last Kingdom” (Netflix) şi „Victoria” (ITV), a murit „subit” la vârsta de 60 de ani, a confirmat agentul său, scrie BBC. „Moartea sa a fost bruscă şi…

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Mircea Radu, realizatorul ”Din dragoste”

Mircea Radu, cunoscutul om de televiziune care a avut un succes nebun prezentând formatul ”Din dragoste” (Antena 1), show TV urmărit de milioane de români din ţară, dar şi din…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Decizie importantă a trustului Pro, în legătură cu actorul Marius Manole: ”Nu mă vedeam făcând atâtea”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă