Prima pagină » Dupa cum era de asteptat, ochelarii Vision Pro sunt degeaba. Apple revizuieste productia, in jos!

Dupa cum era de asteptat, ochelarii Vision Pro sunt degeaba. Apple revizuieste productia, in jos!

de Roboțelul @ iDOR.info
dupa-cum-era-de-asteptat,-ochelarii-vision-pro-sunt-degeaba.-apple-revizuieste-productia,-in-jos!
În ciuda entuziasmului unor fanboys, ochelarii Vision Pro sunt cam degeaba – sunt zvonuri că Apple a redus producția cu 50%!

Umblă zvonul că Apple a decis să reducă drastic producția ochelarilor Apple Vision Pro pentru 2024, de la 700-800000 la aproape jumătate. Pentru că nu se vând și lumea nu a căzut în plasa mesajelor bombastice asociate acestui produs.

Era de așteptat, dacă e să ne uităm la evoluția HoloLens sau a ochelarilor Meta sau HTC. Sunt produse extrem de scumpe, a căror utilitate e limitată și nici chiar fanii Apple (aia înfocați și-au vândut deja rinichii să își cumpere așa ceva) nu se aruncă să îi cumpere.

Ce mi se pare interesant este că Ming-Chi Kuo spune că Apple a decis să reducă producția, în ciuda faptului că Vision Pro nu au ajuns încă pe piețe din afara SUA – dacă cererea din SUA a scăzut, e clar că nici pe alte piețe nu o să o ducă mai bine.

Pentru cine nu știe încă, Apple Vision Pro sunt niște ochelari AR, din categoria HoloLens ce arată ceva mai bine decât cei ai HoloLens ai Microsoft, dar a căror utilitate e limitată (mai ales că sunt grei și trebuie să cari bateria după tine, pe unde poți). Inițial au venit cu câteva review-uri pozitive, însă în afara fanboys, puțini au fost cei care au fost de părere că așa ceva va avea succes. Și după cum se vede, au avut dreptate.

Poate că generația a doua (ce va veni undeva prin 2027) să aibă o altă soartă – în ideea că Apple decide că merită să mai țină în viață produsul (trebuie să ținem cont și că Microsoft a cam renunțat la HoloLens).

Cel mai interesant este că, dacă zvonul e adevărat, după foarte mult timp avem situația în care Apple ajustează în jos producția pentru un produs proaspăt adus pe piață, la doar câteva luni de la lansare.

via mr

Ionuţ Bălan




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dupa cum era de asteptat, ochelarii Vision Pro sunt degeaba. Apple revizuieste productia, in jos!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google