Prima pagină » Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând

Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând

de Roboțelul @ iDOR.info
epic-games-store,-disponibil-si-pe-android-in-curand

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 22:35

694 citiri

Epic Games Store, magazinul cunoscut ca fiind o alternativă bună pentru Steam, va fi lansat și pe dispozitivele mobile cu sistem de operare Android.

Într-o postare recentă pe platforma de socializare X (fostul Twitter), compania și-a anunțat intenția de a aduce Epic Games Store atât pe iOS, cât și pe Android, descriindu-l ca pe un „adevărat magazin multi-platformă”. Această inițiativă promite să aducă o varietate de jocuri pentru toți utilizatorii, menținând în același timp condiții echitabile pentru dezvoltatorii care aleg să își publice titlurile pe platformă.

O caracteristică notabilă a magazinului Epic Games Store pe Android va fi structura sa de împărțire a veniturilor, care îi permite dezvoltatorului să păstreze 88% din veniturile generate, lăsând, practic, doar 12% pentru Epic.

Epic Games Store vine și pe Android

Această politică se dovedește a fi mult mai avantajoasă pentru creatori comparativ cu taxa de până la 30% percepută de Google Play Store. Deși Google a redus recent această taxă la 15% pentru primele un milion de dolari generate în venituri, propunerea Epic rămâne mai atractivă, scrie 9to5Google.

Deși detaliile despre catalogul de jocuri care vor fi disponibile pe Epic Games Store pentru Android nu sunt încă clarificate, este de așteptat ca Fortnite să fie printre titlurile de top, având în vedere că acesta a fost distribuit anterior prin Epic Games Launcher începând din 2019. Cu toate acestea, planurile anterioare de a transforma acest launcher într-un magazin complet pe platformă au fost abandonate de către Epic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Funcția de pe Android 15 pe care o așteptau toți utilizatorii

Android 15 se pregătește să aducă o serie de actualizări semnificative pentru utilizatorii sistemului de operare mobil al Google, inclusiv o funcționalitate asemănătoare cu Samsung DeX,…

Gemini, serviciul de inteligență artificială al Google, disponibil acum și pentru utilizatorii Android

Google se pregătește să implementeze serviciul său de inteligență artificială, Gemini, în aplicația dedicată sistemului de operare Android. Actualizarea le va permite utilizatorilor să…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Epic Games Store, disponibil și pe Android în curând

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă