Prima pagină » WD oferă carduri de memorie de capacitate și viteză standard

WD oferă carduri de memorie de capacitate și viteză standard

de Roboțelul @ iDOR.info
wd-ofera-carduri-de-memorie-de-capacitate-si-viteza-standard

Creați o mulțime de conținut video 4K și 8K? Stocați multe alte date? Rămâneți fără spațiu? Western Digital vine în ajutor!

Videoclipurile și fotografiile, chiar și făcute cu un smartphone, oferă o calitate din ce în ce mai bună în fiecare an. Toate din cauza matricelor mai noi, rezoluției mai mari și/sau ratei de biți mai bune. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că fișierele în sine ocupă mai mult spațiu pe disc. Din fericire, tot mai multe soluții încăpătoare vin pe piață.

Noile carduri de memorie promit performanțe de până la 880 MB/s

În timpul evenimentului Expoziția NAB 2024 Compania are loc în Las Vegas (SUA). Western Digital A introdus o serie de produse noi. Vorbim despre carduri de memorie, hard disk-uri și unități de date.

Noile carduri merită o mențiune specială SanDisk Extreme Pro Cu capacitate standard 2 și 4 TB. Acestea sunt soluțiile Clasa UHS-I Acest lucru asigură o compatibilitate largă cu majoritatea dispozitivelor disponibile pe piață. Cu toate acestea, nu sunt demoni de performanță. Debutul magazinului lor este programat pentru această vară.

WD oferă carduri de memorie de capacitate și viteză standard

Cei care caută performanțe de top ar trebui să-i acorde atenție SanDisk ExpressDisponibil și în variantele de card SD și microSD. Aici vorbim doar de capabilități 128 și 256 GBDar, în schimb, producătorul anunță viteza Până la 650 MB/s la scriere și până la 880 MB/s la citire.

WD oferă carduri de memorie de capacitate și viteză standard

În cele din urmă, americanii au anunțat extinderea ofertei hard disk Western Digital Ultrastar 7200 RPM o Variabile de capacitate 24 TB. Este excelent pentru servere și backup de date. Din păcate, producătorul nu a dezvăluit prețurile propuse în Europa pentru noile sale produse.

uite: FSP Vita GM sunt surse de alimentare de nouă generație cu o garanție de 10 ani
uite: Corsair pregătește un răsfăț pentru fanii atmosferei japoneze

Sursa imagine: Western Digital

Sursa text: Western Digital, ed. rege

Dius Fidus

„Fanatic pe tot parcursul vieții. Cititor devotat. Jucător. Antreprenor extrem.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: WD oferă carduri de memorie de capacitate și viteză standard

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google