Prima pagină » FOTO. Celebra Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta pop i-a folosit numele într-o melodie

FOTO. Celebra Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta pop i-a folosit numele într-o melodie

de Roboțelul @ iDOR.info
foto.-celebra-patti-smith-i-a-raspuns-lui-taylor-swift,-dupa-ce-vedeta-pop-i-a-folosit-numele-intr-o-melodie

22-04-2024 | 17:48

Getty

Celebra cântăreață Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta de muzică pop a pomenit numele ei într-o melodie care dă și titlul noului album, „The Tortured Poets Department„, care a fost lansat oficial în urmă cu câteva zile.  

autor

„Tu nu ești Dylan Thomas/ Eu nu sunt Patti Smith/ Aici nu e Chelsea Hotel/ Suntem niște idioți moderni„, se plânge Swift în refrenul melodiei în care își întreabă iubitul cine va fi acolo pentru a-l îmbrățișa și pentru a-l ”cunoaște” așa cum numai ea îl cunoaște.

Apoi tot ea răspunde la întrebare: „Nimeni. Nimeni”.

Vineri seară, Patti Smith i-a trimis un mesaj lui Swift prin intermediul aplicației Instagram, unde a publicat imagini cu ea citind „Portretul artistului ca un tânăr câine” de Dylan Thomas, o colecție de povestiri scurte publicate pentru prima dată în 1940.

Citește și

Într-o formă poetică potrivită, Smith a scris următorul mesaj pe Instagram:

„Aceasta este
spunând că am fost
mișcată să fiu
menționată în
compania
marelui
poet galez
Dylan Thomas.
Mulțumesc, Taylor.”

Albumul „Tortured Poets Department” a lui Swift menționează diverși artiști în versurile care se aud pe parcursul său.

Numele lui Smith și Thomas apar prima dată în melodia „The Tortured Poets Department„, care menționează și o conversație personală despre Charlie Puth – plus referiri la Jack Antonoff și Lucy Dacus, din cercul social al lui Swift – notează publicația Billboard.

Pe măsură ce albumul avansează, ascultătorii aud numele Clarei Bow și ale lui Stevie Nicks în piesa „Clara Bow”.

Nicks și-a lăsat o amprentă ”Tortured Poets Department”, după ce a scris un poem – „For T – and me…” – pe care Swift a ales să îl tipărească și să îl pună pe carcasa albumului.

Patti Smith este o cântăreață, compozitoare, poetă, pictoriță și autoare americană, al cărei album de debut ”Horses” din 1975 a transformat-o într-un reprezentant influent al mișcării punk rock din New York.

Patti Smith a îmbinat rockul și poezia în opera sa, iar în 1978, cel mai cunoscut cântec al ei, „Because the Night„, scris împreună cu Bruce Springsteen, a ajuns pe locul 13 în topul Billboard Hot 100 și pe locul 5 în UK Singles Chart.

În 2005, Smith a fost numită Comandor al Ordinului Artelor și Literelor de către Ministerul francez al Culturii, iar în 2007, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Sursa: Billboard

Etichete: muzica, taylor swift,

Dată publicare: 22-04-2024 17:22

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Alegeri Locale

Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

Stiri externe

Kievul se mai și refuză. Statele NATO care nu vor să furnizeze Ucrainei arma pe care o cere cu insistență

În așteptarea ajutorului american, Kievul face presiuni la nivel european pentru a obține sisteme de apărare anti-rachetă. Ucraina are nevoie urgentă de șapte astfel de baterii și, până acum, a obținut un angajament și multe promisiuni.

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alegeri Europarlamentare

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: FOTO. Celebra Patti Smith i-a răspuns lui Taylor Swift, după ce vedeta pop i-a folosit numele într-o melodie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă