Prima pagină » FOTO | Mormântul Stelei Popescu a ajuns o ruină: Imaginile de la Cernica sunt dezolante

FOTO | Mormântul Stelei Popescu a ajuns o ruină: Imaginile de la Cernica sunt dezolante

de Roboțelul @ iDOR.info
foto-|-mormantul-stelei-popescu-a-ajuns-o-ruina:-imaginile-de-la-cernica-sunt-dezolante

Click

stela Popescu

Imagini dezolante surprinse zilele trecute, la mormântul Stelei Popescu de la Cernica. Această legendă a avut o carieră artistică de succes, întinzându-se pe parcursul a peste 60 de ani, fiind în centrul atenției reflectoarelor. Mulți români au idolatrizat-o și au apreciat-o de-a lungul timpului, însă acum se pare că memoria ei a fost neglijată și că a fost uitată de lume.

Imaginile pe care jurnaliștii Click! le prezintă vorbesc de la sine. Se pare că Stela Popescu a fost complet uitată de către apropiați și fani, dacă ar fi să ne raportăm la starea mormântului ei în ziua de astăzi: fără o lumânare aprinsă și câteva flori ofilite pe cavoul său, care așteaptă să fie strânse și aruncate la gunoi.

Dacă acum șase ani și jumătate, pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv, mii de oameni au venit la căpătâiul Stelei Popescu să-și ia rămas bun de la marea actriță, acum nu mai este nimeni.

Sacrificiu pentru carieră

Pentru a-și clădi un nume în industria artistică, Stela Popescu a muncit din greu, dedicându-și timpul și energia din zi în noapte. În plus, și-a sacrificat viața personală, deoarece nu și-a dorit să devină mamă, conștientă că creșterea unui copil ar fi putut să îi îngreuneze ascensiunea în carieră. Chiar dacă a fost căsătorită de două ori, prima dată cu regizorul Dan Puican și a doua oară cu textierul Puiu Maximilian, Stela Popescu nu a avut copii.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Legendara doamnă a teatrului românesc a fost găsită de fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, după aproape 12 ore de la incident, întinsă pe parchet în propria casă, singură. Ca rezultat al muncii sale de-o viață, regretata actriță a lăsat în urmă o avere considerabilă, incluzând o vilă în zona Grădina Icoanei evaluată la peste 300.000 de euro, o altă vilă în Crevedia, una în stațiunea 2 Mai, precum și un bloc de apartamente în București.

content-image

content-image

content-image

Urmărește-ne:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: FOTO | Mormântul Stelei Popescu a ajuns o ruină: Imaginile de la Cernica sunt dezolante

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type