Prima pagină » Problema cu care s-a confruntat o mondenă de la noi, timp de zece ani, după moartea fiicei sale! „În tot acest timp am căutat vinovați în alții”

Problema cu care s-a confruntat o mondenă de la noi, timp de zece ani, după moartea fiicei sale! „În tot acest timp am căutat vinovați în alții”

de Roboțelul @ iDOR.info
problema-cu-care-s-a-confruntat-o-mondena-de-la-noi,-timp-de-zece-ani,-dupa-moartea-fiicei-sale!-„in-tot-acest-timp-am-cautat-vinovati-in-altii”

Homepage » Monden » Showbiz intern

De Denisa Biță.
Publicat pe 22.04.2024 la 22:54 Actualizat pe 22.04.2024 la 22:54

Lenna Horvath vorbește despre problema care a măcinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, după moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, în ultima perioadă, i-a schimbat total percepția despre viață.

  • Problema cu care s-a confruntat timp de zece ani
  • Povara pe care artista a purtat-o
  • Semele pe care aceasta le-a primit

De aproape zece ani, Lenna Horvath trăieste cu o adevărată povară pe umeri, după ce fiica sa s-a stins din viață în urma unei lungi perioade de incercare . Suferința i-a fost adâncită blondinei, după ce mormântul și rămășițele fiicei sale au dispărut. Vedeta se află în plin proces cu statul austriac, pentru a elucida misterul.

Problema cu care s-a confruntat timp de zece ani, după moartea fiicei sale!

În fiecare an, în preajma sărbătorilor pascale, Lenna Horvath mergea la mormântul fiicei sale din Austria, acum însă, nu mai poate face acest lucru și speră ca problema ei șă-și gasească rezolvare curând. Mai mult, blondina și-a visat copila, care i-a transmis un mesaj.

După tragedia petrecută, Lenna Horvath s-a ferit să îi ajute pe cei aflați în nevoie, mai excat, fetele. Vedeta s-a luptat cu o frustrare legată de indignare pentru ceea ce s-a petrecut în familia ei. Aceasta mărturisește că în tot acest timp a căutat vinovați în alții.

Fiica artistei, trecută în neființă, i-a transmis un mesaj și a ajutat-o, acum, după zece ani, să își rezolve problema. După două luni de ignoranță, aceasta a primit un mesaj, de la o tânără care îi cerea ajutorul, iar ceea ce i-a scris fata, plus visul pe care l-a avut, au făcut-o să își schimbe perspectiva.

Citește și: Știrile Antena Stars. Lenna Horvath vrea să aducă rămășițele fiicei sale în România! Ce probleme a întâmpinat: ”Mi s-a spus că…” / VIDEO




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Problema cu care s-a confruntat o mondenă de la noi, timp de zece ani, după moartea fiicei sale! „În tot acest timp am căutat vinovați în alții”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă