Prima pagină » Fotografii de calitate la prețuri accesibile cu seria Samsung Galaxy A

Fotografii de calitate la prețuri accesibile cu seria Samsung Galaxy A

de Roboțelul @ iDOR.info
fotografii-de-calitate-la-preturi-accesibile-cu-seria-samsung-galaxy-a

Surprinzi cadrul dorit cu sistemul de camere multiple

Alege un telefon Samsung Galaxy A și găsești simplu și rapid unghiul pentru un selfie reușit, sau pentru o poză făcută celor dragi în vacanță. Cele mai noi modele din această serie – A15 LTE, A15 5G și A25 5G – sunt echipate cu patru camere, pentru fotografii de calitate: 

FRONT CAMERA – 13MP;

MAIN CAMERA – 50MP;

ULTRA WIDE CAMERA – 5MP;

MACRO CAMERA – 2MP.

Cu ajutorul acestora, le arăți tuturor celor apropiați lumea în care trăiești, exact așa cum se vede prin ochii tăi. În timp ce camerele Main, Ultra Wide și Macro surprind cele mai frumoase peisaje, pozele de grup și prim-planurile, camera frontală generează selfie-uri demne de profilul tău. Modul în care sunt poziționate cele patru camere scoate în evidență designul lor elegant al acestor telefoane mobile.

Noile modele de smartphone Galaxy A Series îți permit să utilizezi telefonul pentru două zile, datorită bateriei performante de 5.000 mAh. Faci cât de multe poze vrei, atunci când te afli în vacanță, fără grija că device-ul tău mobil s-ar putea închide fix atunci când ai în față cele mai interesante cadre. Iar atunci când încarci, timpul este de partea ta, pentru că sistemul Super Fast Charging aduce rapid la o valoare optimă bateria telefonului tău. 

Seria Galaxy A: performanțe foarte bune la prețuri accesibile

Comandă online un model din seria Samsung Galaxy A și ai parte de performanțe foarte bune, raportate la prețul de achiziție avantajos. Te bucuri de memorie foarte bună pentru a stoca întregul conținut foto-video și alte tipuri informații vitale. În plus, ai garanția că toate datele tale sunt stocate în siguranță, datorită inovațiilor Galaxy accesibile pentru securitate cibernetică. 

Modelele A15 și A15 5G asigură un nivel ridicat de siguranță pentru datele sensibile, cu Samsung Knox Vault. Codurile PIN și alte date importante pentru tine sunt stocate astfel încât să fie protejate împotriva diferitelor tipuri de amenințare, atât software, cât și hardware (ex: valori improprii ale tensiunii de încărcare, temperaturi ridicate etc).

Modelul Samsung Galaxy vine cu procesor puternic Exynos 1280, 6 GB / 8 GB memorie și 128 GB / 256 GB opțiuni de stocare, cu suport de până la 1 TB, cu un card microSD – toate cuplate vitezei 5G. Citește cu atenție caracteristicile fiecărui model din noua serie de telefoane Samsung Galaxy A și alege ce e mai bine pentru tine. 

Culori vibrante pentru o experiență optimă de vizualizare

Faci fotografii la o claritate foarte bună și te bucuri apoi de conținutul foto stocat în telefon. Ecranul Super AMOLED de 6,5 inch oferă experiențe de vizionare fluente, luminoase și intense. Dacă afară este soare puternic, sau dacă te afli într-un spațiu cu lumină slabă, pozele făcute cu noul tău smartphone Samsung Galaxy A se vad la fel de bine. Iar pentru un nivel de confort ridicat, activezi când vrei sursa de lumină albastră a ecranului. 

Descoperă ofertele momentului pentru cele mai noi telefoane mobile din seria Samsung Galaxy A. Te bucuri de un raport calitate:preț pe care n-ai cum sa-l ignori. În plus, inovațiile Galaxy accesibile îți permit să faci poze uimitoare în orice moment, să le vizualizezi apoi în condiții de luminozitate variate și să le păstrezi în siguranță în memoria device-ului tău. Mai mult decât atât, te bazezi pe bateria foarte bună și sistemul Super Fast Charging, pentru sesiuni foto prelungite!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fotografii de calitate la prețuri accesibile cu seria Samsung Galaxy A

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă