Prima pagină » Fotografii detaliate, rezistență, multitasking – descoperă telefonul care le are pe toate!

Fotografii detaliate, rezistență, multitasking – descoperă telefonul care le are pe toate!

de Roboțelul @ iDOR.info
fotografii-detaliate,-rezistenta,-multitasking-–-descopera-telefonul-care-le-are-pe-toate!

Ai parte de cele mai AWESOME momente cu noul tău Samsung Galaxy A55 5G! Surprinde lumea din jur în culori vibrante și detalii care nu au cum sa treacă neobservate, chiar și după lăsarea întunericului.  Toate secretele tale sunt în siguranță cu Samsung Knox Vault, iar orice task devine peste noapte mult mai simplu de făcut.În plus, procesorul Octa-core îmbunătățit îți permite să te joci și să faci streaming neîntrerupt. Iar asta nu e tot!  Vezi ce alte lucruri uimitoare poți face cu acest nou model al seriei Galaxy A! 

Cadre pline de viață cu experiențe Nightography îmbunătățite

Cu noul Galaxy A55 5G poți surprinde imagini luminoase, cu detalii clare și nuanțe vii, chiar și după lăsarea întunericului. Ai parte de un Awesome Nightography, surprins în fiecare fotografie pe care o faci cu acest model din seria Galaxy A.   

Camera Wide-angle (50 MP) poate absorbi și mai multă lumină, pentru a surprinde în fotografiile tale momente demne de împărtășit, cu un zgomot redus al imaginii, pe timp de noapte. Surprinde-ți de fiecare dată cel mai bun unghi, indiferent de cadru, cu ajutorul camerei foto selfie (32 MP), utilizată în Portrait Mode. 

Detaliile vieții tale Awesome capătă și mai mult farmec în HDR, cu videoclipuri ce strălucesc în diferite condiții de luminozitate. Noul Galaxy A55 5G îți garantează că surprinzi acea claritate pe care ți-o dorești în orice clip, cu stabilizare OIS și VDIS în 4K. 

Poți cumpăra de aici noul Samsung Galaxy A55, din noua  serie Galaxy A lansată!. 

FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Galaxy A55 5G: Multitasking în orice moment al unei zile pline 

Eliberează puterea procesorului Octa-core, special îmbunătățit pentru multitasking, jocuri si streaming neîntrerupt pentru cei din comunitate. Opțiunile de 128 GB și 256 GB, susținute de capabilitățile 5G ale noului model din seria Galaxy A, îți permit să construiești cel mai bun setup pentru o zi plină. 

În plus, libertatea de a extinde capacitatea de memorie a telefonului tău Samsung cu un microSD de până la 1TB. Cu GPU și NPU îmbunătățite, dar și cu un sistem de răcire performant, fiecare zi e la fel de Awesome! De la un task la altul, orice lucru pe care îl face se poate simplifica, dacă utilizezi dispozitivele adaptate nevoilor tale! 

Siguranța pe care ți-ai dorit-o mereu cu Samsung Knox Vault 

Samsung Galaxy A 55 5G este protejat de Samsung Knox Vault, platforma de securitate ce are grijă de toate datele vitale ale telefonului: parolele, codul PIN, pattern-ul pentru deblocare pe care l-ai setat. Certificat EAL5+, Samsung Knox Vault are propriul său spațiu de stocare, pentru transferul și păstrarea informațiilor criptate. 

Securitatea datelor tale este una 360°. Primești pe noul tău Galaxy A55 5G pana la 4 generații de actualizări ale sistemului de operare, precum și până la 5 ani de actualizări ale securității telefonului. Așa că orice lucru Awesome pe care vrei să-l faci cu acest smartphone de la Samsung este generat și păstrat într-un ecosistem de date sigur, garantat de Samsung Knox Vault.  

Simplitatea remarcabilă a unor linii de design Awesome 

Metalul se îmbină cu sticla într-o cursivitate a liniilor specifică modelelor din seria Galaxy A. Designul emblematic, pe un format al structurii cu 3 camere foto, este unul compact. Așa că utilizezi noul smartphone Samsung Galaxy A55 5G ca o extensie a mâinilor tale, într-un mod confortabil și cât și poate de practic.

Ecranul captivant și clar FHD+ AMOLED 6,6” își ajustează în mod autonom contrastul nuanțelor și nivelul de luminozitate, în funcție de mediul ambiental. În plus, afișajul intens de 1.000 de niți și rata de împrospătare de 120 Hz aduc experiențe de gaming cursive și mult mai realiste pe telefonul tău mobil.  

Designul său atrage prin aspect și surprinde prin rezistența de care dă dovadă. Galaxy A55 5G este rezistent la praf și apă IP67, pentru a te putea conecta în orice mediu la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Noul Samsung Galaxy A55 5G este acum aici! Comandă-l online și transformă apoi cu simplitate fiecare zi într-o experiență Awesome pentru viața ta, cu ajutorul funcțiilor sale uimitoare! 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fotografii detaliate, rezistență, multitasking – descoperă telefonul care le are pe toate!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă