Prima pagină » Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024: Racii se bucură de atenție

Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024: Racii se bucură de atenție

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscop-sambata,-20-aprilie-2024:-racii-se-bucura-de-atentie

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 20.04.2024 la 09:04 Actualizat pe 20.04.2024 la 09:04

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Posibila oboseala, cauzata eventual de insomnia care v-a incercat in ultimele zile, neliniste fara vreo legatura cu evenimente concrete recente. Foarte posibil sa ajungeti la concluzia ca ar fi binevenita o plimbare in aer liber, lectura unei carti captivante, o intrevedere cu amici.

Taur

Gasiti destule subiecte de discutat cu partnerul de viata, dar ajungeti sa va concentrati asupra unuia care va priveste pe amandoi: va sfatuiti, luati in calcul mai multe variante, apreciati impactul in timp a unei decizii pe care o luati acum impreuna.

Gemeni

Sunteti gazde ospitaliere, ca de obicei, oricat de putin ar dura vizita unor oaspeti (desi este posibil sa ramana la voi peste noapte). Amintirea unor vorbe sau exemple ale parintilor vostri va inspira acum in luarea unei decizii, adoptarea unei reguli personale.

Rac

Va bucurati de atentie, sunt urmarite declaratiile si actiunile voastre, va sunt apreciate prestatii si rezultate. Posibil sa va stabiliti acum un obiectiv cu bataie mai lunga, constienti fiind ca pentru atingerea lui este nevoie sa continuati un program de perfectionare, dezvoltare, antrenamente.

Leu

Nevoie de odihna, insa nu sunteti omul care sa stea prea mult pe loc; ar fi binevenita o revedere cu rude sau cu prieteni de demult, oameni alaturi de care ati adunat amintiri sntoarca cineva o vizita pe care i-ati facut-o recent si reeditati momente frumoase.

Fecioara

Sanatatea voastra si refacerea fortelor par sa fie prioritati pentru voi acum; o vizita la un izvor termal sau intr-o statiune, ocolul unui lac pot face minuni pentru voi. Incearca omul drag sau copii sa alunge ingrijorarea de pe fata voastra, va fac o surpriza.

Balanta

Rasfat pentru voi si pentru cei dragi: poate fi vorba despre un meniu deosebit sau niste surprize pentru cei mici. Ar fi o stare sufleteasca remarcabila la o petrecere sau eveniment la care luati parte acum; va bucurati de companie, de subiecte, de atmosfera.

Scorpion

Realism de ambele parti: este posibil sa ajungeti la un acord legat de impartirea unor bunuri, iesirii din indiviziune etc. Atmosfera placuta in cuplu: povestiti, radeti, visati, luati in calcul o posibila afacere de familie prin care sa valorificati o traditie sau alte resurse.

Sagetator

Pentru altii, o decizie importanta acum pe care o luati si pe care o anuntati zambind ar putea parea o toana de moment; doar voi stiti, insa, ca reflectati asupra ei de o buna perioada de timp. Se observa la voi echilibru sufletesc, incredere in voi insiva, farmec irezistibil.

Capricorn

Posibil sa ajungeti in fata unor peisaje, monumente sau personalitati care sa va lase fara cuvinte; va umpleti de emotii care se vor decanta in timp. Ar putea aparea un sprijin financiar din partea familiei pentru achizitionarea unei locuinte, variante de imprumut.

Varsator

Va indeamna poate curiozitatea sa ajungeti intr-un loc vizitat recent de prieteni ai vostri si despre care v-au vorbit incantati. Bucurie pentru un telefon din partea cuiva cu care nu v-ati auzit relativ de multa vreme; veti avea destule de povestit si va puneti la curent cu noutati.

Pesti

Liniste sufleteasca: posibil sa discutati in cu totul alte tonuri despre o problema care v-a aprins pe amandoi zilele trecute. Interes crescut pentru sanatate si mai ales pentru legatura acesteia cu alimentatia: va sfatuiti cu fiinta iubita asupra unor meniuri, ingrediente, obiceiuri.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscop sâmbătă, 20 aprilie 2024: Racii se bucură de atenție

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă