Prima pagină » Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani. Cu cine și-a sărbătorit vedeta ziua de naștere

Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani. Cu cine și-a sărbătorit vedeta ziua de naștere

de Roboțelul @ iDOR.info
ileana-lazariuc-a-implinit-42-de-ani.-cu-cine-si-a-sarbatorit-vedeta-ziua-de-nastere

Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani și a avut parte de o aniversare pe cinste.

Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani pe 12 aprilie. Vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe imagini de la ziua ei de naștere, dezvăluind, astfel, și cu cine și-a sărbătorit-o. 

Ileana Lazariuc este destul de rezervată când vine vorba de viața ei personală, însă recent, cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini cu cei doi băieți ai ei, Alexandru și Noah. Ileana Lazariuc și-a sărbătorit ziua de naștere în compania celor doi adolescenți și a dorit să împartă această bucurie și cu fanii ei de pe social media. Cei trei au petrecut o zi superbă pe barcă, iar Ileana Lazariuc a fost împlinită cu faptul că i-a putut avea alături pe cei doi băieți ai ei, de care este extrem de mândră.

„Cea mai bună zi alături de voi, echipa mea. Vă mulțumesc pentru tot!”, se arată în mesajul transmis de Ileana Lazariuc pe Instagram. 

În ultimii ani, Ileana Lazariuc a preferat să fie tot mai rezervată în ceea ce privește aparițiile ei în fața publicului. Vedeta a dorit să se ocupe de creșterea copiilor ei. Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au format timp de 17 ani un cuplu. Relația lor a început în 2002, iar alături de fostul ei partener de viață, vedeta are doi copii, pe Alexandru și pe Noah. Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au fost discreți în legătură cu divorțul lor, care s-a produs în 2017. Anunțul referitor la separarea lor s-a aflat abia în anul 2019, iar cei doi nu au oferit detalii legate de divorț. După despărțire, Ileana Lazariuc și Alexandru Ion Țiriac au păstrat o relație armonioasă de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Pe 7 martie, atunci când fiul ei cel mare, Alexandru, a împlinit 16 ani, Ileana Lazariuc i-a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat o fotografie, în care se poate vedea cum adolescentul se apleacă peste mama sa și o îmbrățișează, deși este aproape la fel de înalt ca ea, sărutând-o pe creștet. Fața lui este complet ascunsă în părul mamei sale, în timp ce Ileana Lazariuc își ține ochii închiși. Fanii au fost surprinși atunci când au văzut cât de mare a crescut nepotul cel mare al miliardarului Ion Țiriac.

„Îți doresc să ai puterea de a face față provocărilor cu încredere și înțelepciune. Îți doresc aventură în călătoria ta și să te oprești mereu să ajuți pe cineva pe drum. Vezi lumina în ceilalți și tratează-i ca și cum asta e tot ce vezi. Ascultă-ți inima, sunt și voi fi mereu atât de mândră de tine! La mulți ani, cu dragoste, mama!”, a scris Ileana Lazariuc pe Instagram.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri inedite despre relația cu Victor Cornea. Cum a cucerit-o sportivul: „Fix la prima noastră întâlnire’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani. Cu cine și-a sărbătorit vedeta ziua de naștere

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google