Prima pagină » Marius Moga: „Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom geodezic!”

Marius Moga: „Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom geodezic!”

de Roboțelul @ iDOR.info
marius-moga:-„tata-a-zis:-vreau-sa-nu-se-mai-vorbeasca-pe-la-colturi!-ne-facem-o-casa-dom-geodezic!”

Marius Moga a adus un val de energie pozitivă la Matinalul Digi FM, unde a vorbit despre tot felul de proiecte interesante la care lucrează. De la un nou business bazat pe inteligență artificială la filmulețele haioase de pe Instagram, în care apare și adorabila sa fiică, Maria Elisabeta.

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu nu au putut să nu îl întrebe pe Marius despre replica pe care o aude cel mai des în casă. Cu zâmbetul pe buze, Moga a povestit despre expresia preferată a fiicei sale legată de timpul petrecut în fața ecranelor: „Nu e corect!”.

Discuția a luat apoi o turnură amuzantă când a venit vorba despre casa specială a tatălui lui Marius, o casă dom geodezic.

„Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Acum ceva timp i-am făcut cadou o carte despre feng shui și m-a sunat după o lună ca să îmi zică: Gata, vindem apartamentul și ne facem o casă dom geodezic!”, a povestit Marius cu haz despre cum i-a venit tatălui său ideea excentrică.

Moga a continuat prin a vorbi despre cum ideile nebunești ale tatălui său au influențat carierele lui și ale fratelui său. Oana și Vlad au profitat de ocazie pentru a sublinia importanța creativității în societatea actuală, iar Marius a fost de acord, menționând că aceasta va deveni și mai relevantă în era tehnologiei. El a subliniat de asemenea că inteligența artificială, deși impresionantă, are limitări, putând genera doar pe baza a ceea ce a învățat. 

Vezi interviul integral cu Marius Moga și află toate detaliile despre afacerea nouă pe care îl are în SUA cu Sebastian Dobrincu:

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Marius Moga: „Tata a zis: Vreau să nu se mai vorbească pe la colțuri! Ne facem o casă dom geodezic!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă