Prima pagină » Marius Manole: „Răspund oricui. Și celor care mă fac strâmb, mic sau netalentat. Nu mă supăr niciodată” / VIDEO

Marius Manole: „Răspund oricui. Și celor care mă fac strâmb, mic sau netalentat. Nu mă supăr niciodată” / VIDEO

de Roboțelul @ iDOR.info
marius-manole:-„raspund-oricui-si-celor-care-ma-fac-stramb,-mic-sau-netalentat.-nu-ma-supar-niciodata”-/-video

Echipa Spectacola a fost prezentă la lansarea noii grile de toamnă Pro TV. Actorul Marius Manole ne-a dezvăluit care sunt planurile sale pentru următoarea perioadă, atât în teatru, cât și în TV.

Marius Manole a avut o vară plină și urmează o toamnă și mai plină. Actorul nu a avut deloc vacanță, fiind implicat în 20 de piese de teatru, dar și în filmările noului serial Groapa, de la PRO TV. 

„În mod normal, ar fi trebuit să fi venit cu toții după vacanță, doar că eu nu am avut vacanță, că am lucrat ba la teatru, la la filmările de la Groapa, așa că am avut doar 2-3 zile de vacanță. Urmează, din 26 august, în fiecare seară spectacol, până în decembrie. 
Cred că sunt vreo 20 și ceva de piese care joc în momentul ăsta”, ne-a declarat Marius Manole

Cum se descurcă cu memorarea replicilor

„Dacă repeți un spectacol 2 luni, le înveți, că n-ai încotro. Dar asta e partea cea mai ușoară, partea mai grea e când trebuie să te creadă lumea ce zici, să fii personajul acela. Eu am o memorie vizuală foarte bună și chiar învăț foarte repede”, ne-a mai spus actorul. 

Rolul din Groapa

Marius Manole ne-a povestit și despre rolul pe care îl va juca în serialul Groapa, care începe în această toamnă, la PRO TV.

„E un personaj foarte atipic, foarte diferit de mine, joc un băiețel mai cu probleme. Un personaj fără vârstă, dar care e foarte ciudat și care o importanță foarte mare, neavând foarte multe replici”, a dezvăluit acesta. 

L-am întrebat cum se descurcă cu toate proiectele în care este implicat și de unde își ia energia. 

„Mănânc mult. Am energie, mereu am avut energie.  Problema la mine nu e energia, ci că a trebuit să învăț să spun NU. Din păcate, la mine asta nu e o știință. Încă n-am învățat, dar o să învăț eu, când nu o să mai pot. Îmi place mult ce fac și nu am nicio problemă. De când am scăpat de dorința asta de a mă plăcea toată lumea și de a fi foarte bun în tot, și accept doar să fiu bine și să mă distrez, nu mai am niciun fel de presiune și atunci lucrurile devin foarte ușoare. 

Nici nu fac multe lucruri ca să spui că deranjez prea tare pe cineva, dar nu știi niciodată, în zilele noastre. Poți să nu faci nimic și oricum îți iei hate. Dar eu am umor la asta și nu mă supăr niciodată. Chiar le răspund tuturor, și cui mă face urât, cui mă face strâmb, cui mă face mic, netalentat, oricui  răspund, așa că nu am o problemă cu asta”, a mai spus actorul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Marius Manole: „Răspund oricui. Și celor care mă fac strâmb, mic sau netalentat. Nu mă supăr niciodată” / VIDEO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă