Prima pagină » Ministerul Finanțelor și ANAF lansează ghidul e-Transport. Ce trebuie să știe contribuabilii

Ministerul Finanțelor și ANAF lansează ghidul e-Transport. Ce trebuie să știe contribuabilii

de Punctul
ministerul-finantelor-si-anaf-lanseaza-ghidul-e-transport.-ce-trebuie-sa-stie-contribuabilii

Ministerul Finanţelor şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală au elaborat Ghidul privind Sistemul naţional e-Transport, o componentă importantă în digitalizarea ANAF, prin care se urmăreşte creşterea capacităţii administrative de combatere a fraudei fiscale, potrivit unui comunicat de presă al ministerului. Prin raportarea în sistemul e-Transport, operatorii de transport sunt obligaţi să transfere, pe toată durata traseului, datele curente de poziţionare ale vehiculului în Sistemul RO e-Transport.

Pentru monitorizarea transporturilor de bunuri, Sistemul RO e-Transport va prelua date din sistemele proprii de poziţionare în situaţia în care autovehiculele de transport marfă sunt dotate cu astfel de sisteme sau de la dispozitive de tip terminal de telecomunicaţii care utilizează tehnologii de poziţionare şi transmisie de date prin satelit, pe care va fi instalat software-ul pus la dispoziţie, în mod gratuit, de Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare din cadrul Ministerului Finanţelor.

Ministerul Finanțelor și ANAF lansează ghidul e-Transport. Ce trebuie să știe contribuabilii at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ministerul Finanțelor și ANAF lansează ghidul e-Transport. Ce trebuie să știe contribuabilii

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type