Prima pagină » Zeci de edituri de carte în limba maghiară din România şi Ungaria, la Târgul de Carte de la Miercurea-Ciuc

Zeci de edituri de carte în limba maghiară din România şi Ungaria, la Târgul de Carte de la Miercurea-Ciuc

de Punctul
zeci-de-edituri-de-carte-in-limba-maghiara-din-romania-si-ungaria,-la-targul-de-carte-de-la-miercurea-ciuc

Zeci de edituri de carte în limba maghiară din România şi Ungaria vor fi prezente, în perioada 9-12 mai, la Târgul de Carte organizat de Primăria municipiului Miercurea-Ciuc.

Primarul municipiului Miercurea-Ciuc, Korodi Attila, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că partenerii “strategici” ai evenimentului sunt Editura Bookart din Miercurea-Ciuc şi Agenţia Culturală “Petőfi” din Ungaria, alături de Biblioteca Judeţeană Kájoni János.

Târgul de carte se va desfăşura la Arena “Erőss Zsolt”, acolo unde vor fi amenajate 30 de standuri care vor reprezenta peste 50 de edituri.

Zeci de edituri de carte în limba maghiară din România şi Ungaria, la Târgul de Carte de la Miercurea-Ciuc at




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Zeci de edituri de carte în limba maghiară din România şi Ungaria, la Târgul de Carte de la Miercurea-Ciuc

Autor/editor: Punctul

Redacția: Redacția @ Punctul

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type