Prima pagină » Noi informații despre Google Pixel 8A. Perioada de care dispozitivul se va bucura de actualizări gratuite

Noi informații despre Google Pixel 8A. Perioada de care dispozitivul se va bucura de actualizări gratuite

de Roboțelul @ iDOR.info
noi-informatii-despre-google-pixel-8a.-perioada-de-care-dispozitivul-se-va-bucura-de-actualizari-gratuite

Luni, 29 Aprilie 2024, ora 22:12

845 citiri

Google se pregătește să lanseze noul smartphone Pixel 8a, un dispozitiv despre care au apărut o mulțime informații înainte de lansarea oficială. Potrivit celor mai recente detalii apărute în imaginile promoționale, Pixel 8a promite inovații semnificative, inclusiv caracteristici avansate susținute de inteligența artificială.

Printre funcțiile inovatoare bazate pe AI, Pixel 8a va include Audio Magic Eraser, care permite eliminarea zgomotelor de fond din clipurile video, și Night Sight, optimizat pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor realizate noaptea. Mai mult, telefonul va fi echipat cu cipul Tensor G3, același procesor folosit de modelele superioare Pixel 8 și Pixel 8 Pro, asigurând astfel performanțe de top.

Google promite nu mai puțin de 7 ani de update-uri

O noutate importantă este aceea că Pixel 8a va fi disponibil oficial în mai multe regiuni noi, inclusiv în România, marcând o expansiune semnificativă a accesibilității produselor Google pe piața globală. De asemenea, dispozitivul va beneficia de o certificare IP67, confirmând rezistența la apă și praf, ceea ce îl face ideal pentru utilizare în diverse condiții meteorologice.

În ceea ce privește durabilitatea software-ului, Google promite nu mai puțin de 7 ani de update-uri de securitate pentru Pixel 8a. Alte funcții remarcabile includ capacitatea de a realiza sumare ale e-mailurilor primite și funcția „Circle to Search”, ce permite utilizatorilor să caute rapid informații pe internet direct din interfața telefonului, scrie GSM Arena.

Pe partea de baterie și încărcare, Pixel 8a va suporta încărcare rapidă pe fir la un maxim de 18W.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel

În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când…

Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș

Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noi informații despre Google Pixel 8A. Perioada de care dispozitivul se va bucura de actualizări gratuite

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type