Prima pagină » Noi informații despre Samsung Galaxy S24 FE: Codurile de model sugerează o lansare globală

Noi informații despre Samsung Galaxy S24 FE: Codurile de model sugerează o lansare globală

de Roboțelul @ iDOR.info
noi-informatii-despre-samsung-galaxy-s24-fe:-codurile-de-model-sugereaza-o-lansare-globala

Samsung se pregătește să lanseze o versiune mai accesibilă a seriei sale Galaxy S24, cunoscută sub numele de Galaxy S24 FE. Deși producătorul sud-corean nu a confirmat încă oficial existența acestui dispozitiv, prezența sa a fost acum verificată printr-o intrare în baza de date a unui operator de telecomunicații din Regatul Unit.

Smartphone-ul a fost reperat în listingul operatorului sub codul de model SM-721U. În plus, publicația Android Headlines a observat diverse alte coduri de model precum SM-S721B, SM-S721W, SM-S721N și SM-721U – acesta din urmă fiind identic cu cel găsit în listingul operatorului britanic.

Samsung Galaxy S24 FE

Se presupune că varianta SM-S721B va fi cea globală, în timp ce SM-S721W, SM-S721N și SM-721U vor fi destinate pieței americane, coreene și, respectiv, canadiene.

Samsung Galaxy S24 FE

Cu toate acestea, în afară de aceste detalii, nicio altă sursă nu a furnizat informații suplimentare despre Galaxy S24 FE.

Totuși, scăpările de informații anterioare sugerează că smartphone-ul ar putea fi echipat cu un ecran AMOLED de 6,1 inci, generoasa memorie RAM de 12 GB și opțiuni de stocare între 128 GB și 256 GB. De asemenea, se vehiculează o baterie de 4.500 mAh, promițând o autonomie excelentă.

Aceste specificații se încadrează în așteptările pentru linia FE, pe care Samsung o poziționează, de obicei, ca o alternativă mai accesibilă la seria sa flagship S.

Deși detaliile tehnice rămân încă necunoscute, se așteaptă ca S24 FE să împrumute unele caracteristici de la recent lansatul Galaxy S24, însă la un preț mai redus.

Când va fi lansat și ce să așteptăm

În ceea ce privește data lansării, aceasta rămâne deocamdată învăluită în mister. Cu toate acestea, bazându-ne pe lansările anterioare ale seriei FE, este rezonabil să ne așteptăm la o prezentare târzie în 2024, probabil în cadrul unui eveniment Samsung dedicat modelului S24 FE. Desigur, vom continua să vă ținem la curent cu orice noutăți legate de Samsung Galaxy S24 FE.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Noi informații despre Samsung Galaxy S24 FE: Codurile de model sugerează o lansare globală

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type