Prima pagină » Orientare sexuală incertă? Aceste vedete s-au iubit și cu femei, și cu bărbați

Orientare sexuală incertă? Aceste vedete s-au iubit și cu femei, și cu bărbați

de Roboțelul @ iDOR.info
orientare-sexuala-incerta?-aceste-vedete-s-au-iubit-si-cu-femei,-si-cu-barbati

Orientarea sexuală a acestor vedete este cât se poate de clară zilele acestea. Dar a fost o vreme în care aceste VIP-uri au încercat și relațiile heterosexuale, doar pentru a se convinge că nu sunt de ele..

Samantha Fox

Dacă azi, la cei 57 de ani, o găsim căsătorită c-o femeie pe nume Linda Birgitte Olsen, tinerețea artistei a fost dedicată bărbaților. Printre idilele care au ținut paginile mondene a fost și cea cu rockerul Paul Stanley, co-fondatorul trupei Kiss. Primele zvonuri despre adevărata ei orientare sexuală au apărut în 1999, când britanica a fost în juriul unui concurs de Miss pentru lesbiene.

Samantha Fox și soția sa, Linda Birgitte Olsen

Imaginea 1/2: Samantha Fox și soția sa, Linda Birgitte Olsen

Elton John

Puțini știu că legendarul artist britanic, o voce importantă a comunității gay, a fost însurat, odată, c-o femeie. Da, primul dintre cele două mariaje ale sale a fost cu nemțoaica Renate Blauel, din 1984 până în 1988. Artistul știa încă de-atunci că-i plăceau doar bărbații și, în 1993, a început o relație cu David Furnish, un director de publicitate din Toronto, care i-a devenit soț în 2014.

Imaginea 1/2: Elton John și fosta soție, Renate Blauel

Amber Heard

Cea mai cunoscută bisexuală de la Hollywood a tot intercalat relațiile cu bărbați și femei. Însă cireașa de pe tort a fost turbulentul mariaj cu Johnny Depp, care s-a lăsat cu multe vizite la tribunal. Înainte de actor, s-a iubit cu fotografa Tasya van Ree, iar după el, cu mogulul Tesla Elon Musk, căruia i-a urmat, din nou, o femeie: regizoarea Bianca Butti. În prezent, nu știm ce gen preferă Amber..

Amber Heard și Johnny Depp

Imaginea 1/2: Amber Heard și Johnny Depp

Cynthia Nixon

Vedeta din Totul despre sex a fost măritată c-un bărbat înainte să se stabilizeze la femei. Educatorul Danny Mozes i-a fost soț între anii 1988 și 2003, iar din acest mariaj au rezultat doi băieți, Samuel și Charles. Primul s-a născut de fapt fată, cu numele Samantha, dar a făcut tranziția către sexul masculin, între timp. Și Cynthia a făcut tranziția către femei, căsătorindu-se în 2012 cu activista Christine Marinoni, cu care are un al treilea băiat, pe Max. Născut de Marinoni c-un tată donator…

Cynthia Nixon și primul soț, Danny Mozes

Imaginea 1/2: Cynthia Nixon și primul soț, Danny Mozes

Kristen Stewart

Toți fanii actriței au început să creadă în basme atunci când aceasta a început o relație cu colegul ei din Twilight, seducătorul Robert Pattinson. Cei doi tineri actori s-au iubit între 2009 și 2013, o poveste care a venit la pachet și c-o infidelitate, din partea ei. După această mare iubire, actrița a îmbrățișat echipa feminină, cu o serie de relații scurte încununate, în 2021, cu logodna cu scenarista Dylan Meyer.

Kristen Stewart și Robert Pattinson

Imaginea 1/2: Kristen Stewart și Robert Pattinson

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Orientare sexuală incertă? Aceste vedete s-au iubit și cu femei, și cu bărbați

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google