Prima pagină » Probleme cu ecranul lui iPhone 16 în producție: muchiile sunt prea subțiri pentru producători

Probleme cu ecranul lui iPhone 16 în producție: muchiile sunt prea subțiri pentru producători

de Roboțelul @ iDOR.info
probleme-cu-ecranul-lui-iphone-16-in-productie:-muchiile-sunt-prea-subtiri-pentru-producatori

Deja au început problemele cu ecranul lui iPhone 16 și telefonul nu a fost nici măcar lansat încă. Se pare că furnizorii de panouri OLED pentru acest terminal au probleme cu muchiile sale prea înguste.

Știam deja că seria iPhone 16 va aduce muchii mai înguste ale ecranului, deci nu ne miră să auzim asta. Mai ales că trendul e cât se poate de vizibil și la rivali și mă gândesc că Galaxy S24 are raport ecran-corp cu vreo 5% mai mare decât S23. Ei bine, acum aflăm că firma din Cupertino le-a cerut partenerilor săi să facă muchia de jos a lui iPhone 16 folosind tehnologia BRS. E vorba despre Border Reduction Structure, aplicată deja la iPad Pro 11 inch și 12.9 inch, care se află și ele în pregătire, în ediții 2024.

Se pare că furnizorii de panouri pentru iPhone 16 au o problemă cu asta, deoarece să faci muchia de jos mai îngustă înseamnă să ascunzi mai bine circuitele de sub muchie. În vreme ce muchiile de sus și laterale de pe iPhone pot fi îngustate fără probleme, micșorarea celei de jos poate aduce necazuri cu disiparea căldurii.

Deja supraincalzirea a fost o problemă pe iPhone 15 Pro și Apple vrea să evite asta pe generația viitoare. Din cauza generării de căldură, cablajul din zona de jos a panoului trebuie îndoit în jos și trebuie să se producă și alte schimbări structurale. LG Display apelează la două surse pentru cipurile Display Driver ale panourilor pentru iPhone 16. Până acum conta doar pe LX Semicon, acum și pe Novatech.

Samsung Display rămâne totuși furnizorul numărul 1, după ce a livrat în 2023 150 de milioane de panouri OLED pentru iPhone.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Probleme cu ecranul lui iPhone 16 în producție: muchiile sunt prea subțiri pentru producători

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă