Prima pagină » Proiectorul video Wanbo X2 Pro acum la doar 499 lei pe GeekBuying, cu livrare din depozit european

Proiectorul video Wanbo X2 Pro acum la doar 499 lei pe GeekBuying, cu livrare din depozit european

de Roboțelul @ iDOR.info
proiectorul-video-wanbo-x2-pro-acum-la-doar-499-lei-pe-geekbuying,-cu-livrare-din-depozit-european

Finalul de săptămână ne aduce oferte cu adevărat interesante de la GeekBuying, retailer ce ne propune astăzi achiziția proiectorului video compat Wanbo X2 Pro la prețul de doar 499 lei, în scenariul în care pe plan local același produs se vinde la sume de la 900 de lei în sus. Avem și livrare din depozit european, iar mai multe descoperim în rândurile de mai jos. 

Wanbo X2 Pro

Acest videoproiector oferă luminozitate de până la 450 ANSI Lumens, rulează sistemul de operare Android 9.0 și livrează o rezoluție nativă 720P. Vine și cu WiFi dual-band, Bluetooth 5.0 și îți va fi de folos funcția Automatic Keystone Correction. Ni se promit imagini luminoase și clare, plus un algoritm AI Vision care îmbunătățește stream-ul video.

Avem și difuzoare integrate de 10W în total, iar proiectorul video mai aduce și autofocalizare, iar un detaliu important este acela că produsul are un design dust-proof. Prețul este de doar 499 lei pe GeekBuying, cu livrare din Cehia în 2-7 zile lucrătoare, transportul fiind gratuit. Comanzi de aici.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Proiectorul video Wanbo X2 Pro acum la doar 499 lei pe GeekBuying, cu livrare din depozit european

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google