Prima pagină » Motorola Edge 50 Fusion apare într-un video promo, are cameră duală și îi vedem designul

Motorola Edge 50 Fusion apare într-un video promo, are cameră duală și îi vedem designul

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-edge-50-fusion-apare-intr-un-video-promo,-are-camera-duala-si-ii-vedem-designul

Motorola a lansat deja telefoane noi în ultima săptămână și e vorba aici despre Moto Edge 50 Pro, care a debutat în India, dar lucrurile nu se termină aici. Ne așteaptă un Motorola Edge 50 Fusion, care ar trebui să apară în curând și deocamdată primește o scăpare sub formă unui videoclip promoțional.

Sursa este una de încredere, de mare încredere de fapt, mai precis zvonacul Evan Blass. Video-ul teaser confirmă render-urile de până acum și faptul că vom avea două decupaje pentru camere în spate, dar și ecran curbat și muchii curbate. Camera include un senzor principal de 50 de megapixeli, cu stabilizare optică, iar telefonul se va lansa în 3 opțiuni: Ballad Blue, Peacock Pink și Tidal Teal.

Ediția Ballad Blue de Moto Edge 50 Fusion vine cu o textură ceva mai rugoasă pe spate, probabil piele vegană. Avem de-a face aici cu un telefon cu ecran pOLED de 6.7 inch, cu protecție Gorilla Glass 5. O listare în GeekBench a produsului a dezvăluit și că vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, alături de 8 GB RAM, bateria sa de 5000 mAh se încarcă la 68W

Edge 50 Fusion are pe lângă camera principală de 50 MP și una de 13 MP ultrawide, în vreme ce în față avem una de 32 MP pentru selfie. Probabil combină 4 pixeli în 1 și scoate cadre de 8 MP. Altminteri, așteptăm certificare IP68, pentru rezistența la apă și praf. Prețul ar fi în jur de 300 de euro, ceea ce nu e rău deloc.

Nu avem data de lansare încă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola Edge 50 Fusion apare într-un video promo, are cameră duală și îi vedem designul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă