Prima pagină » Recunoști copila din imagine? În prezent este una dintre cele mai celebre actrițe românești

Recunoști copila din imagine? În prezent este una dintre cele mai celebre actrițe românești

de Roboțelul @ iDOR.info
recunosti-copila-din-imagine?-in-prezent-este-una-dintre-cele-mai-celebre-actrite-romanesti

Fetița din imaginea respectivă este în prezentă o actriță desăvârșită și o femeie de succes. Este iubită de toți românii. Tu ți-ai dat seama despre cine este vorba? Foarte mulți internauți au întâmpinat dificultăți în a recunoaște vedeta cu pricina. 

Recunoști vedeta? foto: Social media

Fetița din imagine este nimeni-alta decât Alexandra Velniciuc, o figură de succes pe scena teatrului. În trecut, cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, vedeta a postat o fotografie din copilăria sa și tinerețea acestuia. 

Tu ai recunoscut copila din imagine?

Nu mulți fani au reușit să își dea seama la prima vedere de copila din fotografie. În timp ce unii au confundat-o, alții au reușit să își dea seama, într-un final, că este vorba despre una dintre cele mai iubite actrițe românești. 

În urmă cu câteva luni, Alexandra Velniciuc a postat două fotografii alături de părintele ei. Într-una dintre ele apare ea în copilărie, în cealaltă apare femeia de succes care este în prezent. În dreptul imaginilor, actrița a transmis următorul mesaj: 

„Între cele 2 poze este o diferență de fix 20 de ani‼️ Prima fiind facută în urmă cu o săptămână. Trece timpul, dar cu folos… Acum, cu câteva zile înainte de a împlini 43 de ani, vă spun că de ziua mea, voi face ce cred că știu cel mai bine, să fiu pe scenă”.

Alexandra Velniciuc și tatăl ei / foto: Social media

Alexandra Velniciuc și tatăl ei / foto: Social media

Cum a trecut peste despărțirea părinților ei 

Are o poveste de viață demnă de scenariile filmelor în care joacă. Părinții Alexandrei s-au despărțit când ea avea vârsta de 3 ani de zile. Cu toate că s-au iubit destul de mult, cei doi au decis să facă un compromis de dragul carierei lor. 

Mama actriței s-a mutat în Italia, apoi în Viena. S-au revăzut când ea avea 10 ani, iar acel moment a fost unul memorabil: 

„Tata m-a însoțit să-mi revăd mama. Aveam zece ani pe atunci. A fost o revedere puternică și pentru ei, pentru că s-au iubit foarte mult, enorm. Dar, după despărțire, fiecare a fost pe drumul lui, cu suferințele lui. Suntem totuși un exemplu de familie, care deși nu am mai mers împreună, nu ne-am certat niciodată. Eu am înțeles motivul pentru care ea a plecat, era un artist cu vânt în pânze, era pianist, iar tata era un actor care nu putea să se manifeste decât în țara lui, și atunci a fost o opțiune de viață. Ai mei s-au adorat, s-au iubit foarte mult, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă”, a declarat artista pentru ego.ro.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Recunoști copila din imagine? În prezent este una dintre cele mai celebre actrițe românești

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă