Prima pagină » Cât plătește Tudor Chirilă pentru școala privată a băieților. „N-aș spune că e mare diferență față de stat”

Cât plătește Tudor Chirilă pentru școala privată a băieților. „N-aș spune că e mare diferență față de stat”

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-plateste-tudor-chirila-pentru-scoala-privata-a-baietilor.-„n-as-spune-ca-e-mare-diferenta-fata-de-stat”

Sambata, 06 Aprilie 2024, ora 18:23

10215 citiri

Tudor Chirilă are doi băieți care merg la o școală privată din nordul Bucureștiului. El nu le-a luat telefoane băieților și îi ține departe de social media.

Tudor Chirilă spune că între școala privată și cea publică nu este mare diferență, pentru că sistemul este la fel. Totuși, spre deosebire de o școală de stat, copiii artistului, în vârstă de 7 și de 9 ani, studiază exclusiv în limba engleză.

„Merg la o școală britanică. N-aș spune că e o diferență majoră între școala publică și școala privată, în afara faptului că stau la școala aia până la 3.30 în loc să fie eliberați la 12 și duși într-un afterschool organizat tot de profesori, dar pe bani”, a spus Tudor Chirilă în cadrul podcastului Vorbitorincii cu Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea.

„Problemele școlilor private sunt aceleași ca problemele școlilor publice și lucrurile nu au cum să funcționeze. Dacă începem de la faptul că un sistem de învățământ trebuie să aibă profesori buni, felul în care a decăzut profesia, trainingul, prăbușirea sistemului așa cum o cunoaștem, cum ai putea crede că la școlile private este o altă resursă umană. Este o organizare puțin mai bună, un prânz care se oferă, dar sistemic, modul de predare, felul în care se gestionează copiii e același, părinții sunt aceiași.

Toată lumea vrea să schimbe școala după chipul și asemănarea lui, se fac grupuri de wapp”, a spus Tudor Chirilă, care apoi a povestit o întâmplare de pe grupul de părinți cu mama unui băiat care era nemulțumită că fiul lui a schimbat cariocile Poska pe două sandvișuri.

Băieții lui Tudor Chirilă studiază la o școală privată din nordul Bucureștiului unde taxa de școlarizare este de aproximativ 11.000 de euro anual.

„Copiii merg cu telefoane și cu ceasuri, dar sunt puși să le lase la intrare. Ai mei nu au telefoane și nici nu o să primească acces la social media”, a spus el

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat candidaţii la alegerile locale din judeţul Sibiu. Cine deschide listele

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat sâmbătă, 6 aprilie, candidaţii la Primăria municipiului Sibiu şi la Consiliul Judeţean Sibiu, pentru alegerile locale din 9 iunie. La evenimentul de…

Cum se apără Diana Șoșoacă după ce soțul ei a acuzat-o de legături cu serviciile secrete străine: ”N-am cum, pentru că am o gură cât o șură”

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei, cu care este în proces de divorț, continuă. Senatoarea a anunțat sâmbătă, 6 aprilie, că a făcut o nouă plângere împotriva lui Silvestru…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât plătește Tudor Chirilă pentru școala privată a băieților. „N-aș spune că e mare diferență față de stat”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă