Prima pagină » Samsung da vina pe Google pentru problemele cu ecranul de pe Galaxy S23; Ce nu a mers bine?

Samsung da vina pe Google pentru problemele cu ecranul de pe Galaxy S23; Ce nu a mers bine?

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-da-vina-pe-google-pentru-problemele-cu-ecranul-de-pe-galaxy-s23;-ce-nu-a-mers-bine?

Aţi auzit probabil de problema cu care se confruntă utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy S23 şi anume faptul că ecranele lor tactile nu mai răspund cum trebuie la comenzi. Asta după actualizarea recentă la One UI 6.1. Ei bine se pare că Samsung a găsit vinovatul pentru problema.

Samsung ar fi decis să arate cu degetul spre cei de la Google pentru acest neajuns. Aparent e vorba despre un bug în cadrul aplicaţiei Google Discover Feed e cel care a dus la aceste neajunsuri. Conform unui comunicat de presă Samsung, compania lucrează împreună cu Google pentru a corecta acest bug şi a oferi un fix. Din fericire, avem şi o soluţie temporară: puteţi da „clear data” pentru aplicaţia Google în Settings.

Astfel, ecranul tactil se va comporta normal. După actualizarea la One UI 6.1, am auzit că unele modele Galaxy S23 au probleme cu senzorul de amprente. Pare că terminalele au devenit mai greu de deblocat decât de obicei sau… se petrec în doi timpi. Ascunderea animaţiei de deblocare ar rezolva problema, până la un update, dar e clar că e nevoie de unul.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung da vina pe Google pentru problemele cu ecranul de pe Galaxy S23; Ce nu a mers bine?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă