Prima pagină » Motorola G04s – aduce camera de 50MP; iata detalii

Motorola G04s – aduce camera de 50MP; iata detalii

de Roboțelul @ iDOR.info
motorola-g04s-–-aduce-camera-de-50mp;-iata-detalii

Uite Motorola G04s pareri si pret Romania. Pornim la drum in aceasta noua saptamana cu un terminal entry-level potent, elegant si accesibil 🙂 Este vorba despre proaspatul smartphone Moto G04s al celor de la Motorola.

Terminalul ne aduce diverse dotari interesante precum camera cu multi megapixeli, stocare rapida tip UFS, baterie cu fast charging, protectie la apa/praf, conectivitate generoasa si chipset bun (pentru un telefon entry-level).

Mergem mai departe (in segmentul introductiv) si ne focusam pentru cateva momente pe zona de pret. Terminalul Moto G04s este la vanzare in Germania (site-ul otto.de) pentru suma de 119 euro. Ne putem astepta ca device-ul sa ajunga curand in Romania pentru pretul de aproximativ 590 lei. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

Cu partea de pret lamurita, punem capat introducerii si demaram cu prezentarea dispozitivului. Va dorim sa aveti parte de o lectura placuta.

Motorola G04s pareri

Motorola G04s pareri – Device-ul are camera principala cu 50MP

Inainte de toate, trebuie precizat faptul ca smartphone-ul este foarte similar cu versiunea standard de Motorola G04 (i-am compus articol).

Singura diferenta hardware dintre device-uri este camera principala. ‘Imbatranitul’ Moto G04 (lansat oficial Februarie 2024) poseda camera principala cu senzor de 16-megapixeli. Versiunea ‘S’ de Moto G04 a receptionat din partea producatorului o camera cu 50-megapixeli. Interesant 🙂

In ceea ce priveste modelul de senzor 50MP utilizat pe telefon, pe site-ul oficial nu este precizat nimic legat de acest lucru. Cu toate acestea, noi banuim ca Motorola a motorizat device-ul cu senzorul Samsung ISOCELL JN1 50MP.

Merita spus faptul ca producatorul nu se afla la prima isprava in ceea ce priveste utilizarea camerei Samsung JN1 pe terminalele sale. Motorola a mai pus camera Samsung JN1 pe alte cateva modele. Aici aducem in prim plan telefoane Moto testate de catre echipa GadgetLab. Avem Motorola Moto G82 5G, Motorola Moto G52 si Motorola G53 5G (review).

O SCURTA OBSERVATIE

Tinem sa precizam ca noi am avut in laboratorul de teste si cateva Xiaomi-uri propulsate de catre camera Samsung ISOCELL JN1 50MP. Acestea sunt Redmi Note 12 4G, Redmi Note 11 (review) si Redmi 10C.

Motorola G04s pareri – REVENIM LA TERMINALUL MOTO

Camera 50MP de pe Moto G04s are la bord tehnologiile PDAF (autofocus rapid) si quad pixel. Camera este capabila de video 1080p 30fps si dispune de mod foto night vision pentru fotografiere pe timp de noapte. Bine de stiut 🙂

Inchidem acest segment prin a face o scurta remarca. Motorola a rezistat tentatiei de a echipa device-ul cu camera principala duala 50MP + 2MP. Felicitam producatorul pentru acest aspect. Practic, senzorul 2MP era complet inutil. Tot ceea ce reusea sa faca era sa urce nejustificat pretul device-ului.

Motorola G04s pareri

In caz ca nu sunteti la curent cu ceea ce ofera Moto G04/G04s, evidentiem cele mai interesante dotari 🙂

# Panou LCD 6.56 inci, 1612×720 pixeli, refresh 90Hz

# Procesor Unisoc T606, 4GB RAM LPDDR4X + 64GB stocare UFS 2.2

# 5000mAh si incarcare rapida 15W

# NFC, 4G, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, amprenta (butonul de power), USB C 2.0

# Protectie IP52 (durabilitate la praf si stropiri cu apa)

# Sistem de operare Android 14

GANDURI DE FINAL

Noul Motorola G04s este fara indoiala o aditie binevenita in gama de telefoane Moto G 🙂 Prezenta camerei 50MP este un upgrade binevenit si care ofera device-ului un plus de atractivitate (in comparatie cu modelul standard Moto G04).

Legat de pret, va precizam ca versiunea basic de Moto G04 costa pe online-ul romanesc 500 lei. In acest context, ce parere avem despre pretul de 120 euro – in jur de 590 lei al Moto G04s ? Pretul este bun 🙂

Sursa




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Motorola G04s – aduce camera de 50MP; iata detalii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă