Prima pagină » Samsung Galaxy Z Flip 6: Viitorul telefon pliabil dezvăluit pe GeekBench

Samsung Galaxy Z Flip 6: Viitorul telefon pliabil dezvăluit pe GeekBench

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-z-flip-6:-viitorul-telefon-pliabil-dezvaluit-pe-geekbench

Samsung se pregătește să lanseze noua generație de smartphone-uri pliabile de top, printre care se numără și mult așteptatul Galaxy Z Flip 6. Înainte de anunțul oficial, versiunea americană a acestui model a fost reperat pe platforma populară de benchmarking GeekBench, dezvăluind unele dintre specificațiile sale impresionante.

Samsung Galaxy Z Flip 6

Viitorul telefon pliabil al gigantului tehnologic sud-corean a fost identificat pe platforma GeekBench, purtând numărul de model SM-F741U. Acest dispozitiv a fost supus unui test de performanță sintetică Vulkan, reușind să obțină un impresionant scor de 1.5084 puncte, datorită procesorului octa-core Qualcomm personalizat pentru Galaxy, cunoscut sub numele de Snapdragon 8 Gen 3. Acesta este, de fapt, o variantă cu ceas de lucru superior al cipsetului Snapdragon 8 Gen 3.

Acest procesor de top este asociat cu până la 8GB de memorie RAM. Un alt aspect notabil este faptul că Galaxy Z Flip 6 va rula pe sistemul de operare Android 14, cu interfața personalizată One UI 6.1. Din nefericire, baza de date GeekBench nu a dezvăluit alte detalii despre specificațiile Galaxy Z Flip 6, însă am acoperit mai multe informații despre acest dispozitiv într-un raport anterior.

Ce știm până acum despre Galaxy Z Flip 6, viitorul smartphone pliabil de top al Samsung

Conform unor scurgeri de informații recente, se așteaptă ca dispozitivul să fie disponibil cu până la 512GB de spațiu de stocare și 12GB de memorie RAM. În ceea ce privește unitatea centrală, acesta va fi echipat fie cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, destinat pieței americane, fie cu cipsetul Exynos 2400, pentru restul lumii.

Noua generație va beneficia, de asemenea, de o baterie mai mare de 4.000 mAh și un ecran de acoperire cu rată de reîmprospătare ridicată de 120Hz. Acestea sunt toate informațiile de care dispunem în acest moment, așa că rămâneți cu noi pentru a afla cele mai noi actualizări privind Samsung Galaxy Z Flip 6.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy Z Flip 6: Viitorul telefon pliabil dezvăluit pe GeekBench

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă