Prima pagină » Taylor Swift, desființată de Courtney Love: Nu este interesantă! Fanii artistei, extrem de duri: Bunico, găsește-ți o ocupație!

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: Nu este interesantă! Fanii artistei, extrem de duri: Bunico, găsește-ți o ocupație!

de Roboțelul @ iDOR.info
taylor-swift,-desfiintata-de-courtney-love:-nu-este-interesanta!-fanii-artistei,-extrem-de-duri:-bunico,-gaseste-ti-o-ocupatie!

Courtney Love nu a fost deloc blândă când a fost întrebată ce părere are despre artistele momentului, inclusiv despre Taylor Swift.

Într-un interviu publicat de jurnaliștii de la „The Standard”, artista în vârstă de 59 de ani a mărturisit că detestă ideea de Swift.

„Taylor nu este importantă!”, a declarat artista care are în palmares 14 trofee Grammy: „Poate că reprezintă un spațiu sigur pentru fete și probabil că este Madonna de astăzi, dar ea nu este interesantă ca artistă”, a mai spus aceasta, potrivit Page Six.

Citește și: Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy: “Nici nu s-a uitat la ea”. Imaginile sunt virale

Love a făcut declarația neașteptată în timp ce își promova noul serial – „Femeile lui Courtney Love” – în cadrul căruia vorbește despre reprezentantele sexului frumos din muzică care i-au modelat cariera.

După ce a criticat-o aspru pe interpreta piesei „Anti-Hero”, Love nu s-a ferit să-și exprime părerea despre Lana Del Rey, despre care a spus că „ar trebui să-și ia cu adevărat șapte ani pauză.”

„Nu mi-a plăcut Lana de când a făcut coverul după piesa lui John Denver. Până la „Take Me Home Country Roads” am crezut că este grozavă”, a mai spus ea.

Love a mărturisit, de asemenea, că nu îi place muzica celebrei cântărețe Madonna și a avut ceva de comentat și cu privire la Beyonce, care a devenit prima femeie de culoare care conduce clasamentul Top Country Albums după lansarea piesei „Cowboy Carter”.

Courtney Love

Courtney Love / Profimedia Images

Citește și: Taylor Swift și iubitul sportiv, săruturi și momente de tandrețe în văzul lumii, așa cum nu au făcut până acum. Nu le-a păsat de camere

„Îmi place ideea lui Beyonce de a intra în lumea country, unde femeile de culoare nu au avut acces. Ca și concept, da, îmi place, dar muzica ei, nu”, a mai spus artista.

Declarațiile ei nu au rămas, însă, fără reacții, unii dintre fanii lui Taylor Swift criticând-o dur: „Este geloasă, eu nici măcar nu o cunosc”, a scris cineva, în timp ce un alt utilizator a comentat: „Taylor este o artistă de talie mondială!”

„Courtney Love critică mereu femeile mai tinere și mai frumoase decât ea. Bunico, ar trebui să-ți găsești o ocupație”, „Peste 100 de ani, numele Courtney Love nu va mai reprezenta nimic”, „Nimeni nu va ști cine este”, au fost alte reacții.

Taylor Swift a devenit oficial miliardară

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un „an uimitor” pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

Cu o avere netă estimată acum la 1,1 miliarde de dolari, artista originară din Pennsylvania devine primul artist, bărbat sau femeie, care a depăşit pragul de zece cifre doar datorită veniturilor obţinute din muzica sa.

În mai puţin de un an, Taylor Swift şi-a văzut averea crescând cu 360 de milioane de dolari, în mare parte datorită efectelor economice ale turneului său grandios, cu 152 de concerte, „The Eras Tour”. Potrivit mai multor estimări, „Eras” este pe cale să devină seria de concerte cu cele mai mari încasări din istoria muzicii.

Citește și: Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Turneul Eras, un mega-concert cu peste 40 de melodii, care se întinde pe aproape trei ore şi jumătate, a generat vânzări de bilete de peste 700 de milioane de dolari numai în SUA, potrivit Bloomberg – asta înainte de a include etapa internaţională cu 89 de date.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Taylor Swift, desființată de Courtney Love: Nu este interesantă! Fanii artistei, extrem de duri: Bunico, găsește-ți o ocupație!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă