Prima pagină » Taylor Swift piesă despre aventura amoroasă cu Fernando Alonso Dezvăluiri picante

Taylor Swift piesă despre aventura amoroasă cu Fernando Alonso Dezvăluiri picante

de Roboțelul @ iDOR.info
taylor-swift-piesa-despre-aventura-amoroasa-cu-fernando-alonso-dezvaluiri-picante

Cântăreața americană Taylor Swift a scos o piesă în care vorbește despre aventura amoroasă pe care a avut-o cu pilotul de Formula 1 Fernando Alonso.

Taylor Swift pare să regrete o aventura amoroasă cu Fernando Alonso, deoarece dezvăluie într-o piesă că pilotul a fugit şi s-a ascuns.

Taylor Swift a scos o piesă despre aventura amoroasă cu Fernando Alonso

În urmă cu un an, interpreta americană Taylor Swift și pilotul de Formula 1 Fernando Alonso ar fi avut o relație, conform zvonurilor care circulau la vremea respectivă. Niciunul nu a confirmat relația, dar vedeta americană a făcut dezvăluiri picante despre aventura amoroasă, prin intermediul unei piese.

Taylor Swift a scos în urmă cu puțin timp albumul „The Tortured Poets Department: The Anthology”. De fiecare dată când lansează o nouă piesă sau un album, fanii cântăreței se întreabă la cine mai face referire artista, prin intermediul versurilor.

De această dată, nu a fost greu să se treagă concluzia că Taylor Swift a făcut dezvăluiri picante despre aventura amoroasă pe care a avut-o cu cu Fernando Alonso.

„Vorbe puține, plimbări lungi, mă prefac că nu-mi pasă ce-ai făcut / Sunt un Aston Martin pe care l-ai condus direct în prăpastie, apoi ai fugit și te-ai ascuns”, transmite artista într-una dintre melodii, potrivit Corriere Dello Sport.

La momentul când zvonurile erau în toi, Taylor Swift și Fernando Alonso erau singuri

Comentariile pe marginea acestui subiect abundă pe rețelele se socializare. Unii fani ai artistei se întreabă dacă Taylor Swift și Fernando Alonso au avut o relație sau doar au alimentat zvonurile.

Un consumator de Formula 1 consideră că în melodie ar putea fi vorba despre Lance Stroll, celălalt pilot de la Aston Martin, colegul spaniolului Fernando Alonso, de două ori campion mondial.

Cert este că în momentul în care au apărut zvonurile, cei doi erau singuri. Fernando Alonso tocmai se despărțise de fosta lui iubită, Andrea Schlager, iar Taylor Swift și vedeta fotbalului american Travis Kelce nu mai formau un cuplu.

Fernando Alonso este dublu campion mondial de Formula 1

Fernando Alonso s-a născut la Oviedo, pe 29 iulie 1981, și a debutat în Formula 1 în 2001, la Minardi. La finalul anului a luat o pauză de un sezon, după care a semnat cu Renault, pentru care a pilotat între 2003 și 2006, dar și în anii 2008 și 2009.

A devenit campion mondial în 2005 și 2006. Prima dată l-a depășit pe finlandezul Mika Hakkinen cu 21 de puncte în clasamentul general, iar a doua oară a terminat în fața legendarului Michael Schumacher.

El nu s-a rezumat la cursele de Formula 1, participând și la Cursa de 24 de ore de la Le Mans, pe care a câștigat-o de două ori, în 2018 și 2019, la Campionatul Mondial de Anduranță FIA și la cele 24 de ore de la Daytona.

Gigi Grigorescu

Are o experiență de 30 de ani în presa sportivă. A debutat în ianuarie 1994, în calitate de colaborator la Sportul românesc, dar semnătura îi apăruse, deja, cu jumătate de an înainte. Era un articol despre fotbalistul lui preferat, brazilianul Romario de Souza Faria, în suplimentul „Fotbal …

citește mai mult




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Taylor Swift piesă despre aventura amoroasă cu Fernando Alonso Dezvăluiri picante

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă