Prima pagină » Tori Spelling, primele declarații despre divorțul de Dean McDermott: Niciodată nu m-am simțit mai singură!

Tori Spelling, primele declarații despre divorțul de Dean McDermott: Niciodată nu m-am simțit mai singură!

de Roboțelul @ iDOR.info
tori-spelling,-primele-declaratii-despre-divortul-de-dean-mcdermott:-niciodata-nu-m-am-simtit-mai-singura!

Articol publicat 02 Aprilie 2024

Tori Spelling, actrița în vârstă de 50 de ani, a rupt tăcerea după divorțul de soțul ei, Dean McDermott, în vârstă de 57 de ani, mărturisind că i-a dat vestea tulburătoare în timp ce înregistra un podcast.

Actrița în vârstă de 50 de ani, care a semnat actele de divorț vineri, după 18 ani de căsnicie și zece luni de la separare, a vorbit despre gândurile negative care i-au dat bătăi de cap de când ea și tatăl copiilor ei s-au despărțit.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

Actrița l-a sunat pe Dean în timp ce înregistra podcastului, astfel că fanii ei au putut-o auzi când i-a împărtășit decizia de a semna actele de divorț, ceea ce era doar o formalitate. Ea a precizat, de asemenea, că era supărată că el a vorbit public despre divorțul lor, însă a încheiat apelul spunându-i „te iubesc!”

Tori Spelling și Dean McDermott
Tori Spelling și Dean McDermott / Foto: Profimedia

„Niciodată nu m-am simțit atât de singură. Am simțit că nu merit să fiu iubită. Acesta este adevărul”, a mărturisit actrița, potrivit Daily Mail.

„Asta este ceva care este în tine, nu ceva ce ți-ai dorit sau ce ai creat. Asta a început în tinerețe și nu este tocmai simplu de schimbat”, a mai mărturisit Tori.

Citește și: Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

Actrița a mărturisit că trebuia să divorțeze mai devreme

Tori Spelling a subliniat, însă, că trebuia să treacă prin procesul de divorț mult mai devreme.

„Parcă ne-am propus să așteptăm să se împlinească 18 ani. Nu ar fi trebuit să se întâmple asta”, a mai subliniat actrița din „Scary Movie”, precizând că a rămas în căsnicie din dorința de a-i proteja pe copii, dar și pe soțul ei.

„Ar fi trebuit să se încheie mai devreme! Mult mai devreme!”, mai adăugat ea.

Tori Spelling a ajuns pe mâinile medicilor /

Tori Spelling și Dean McDermott s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Mind Over Murder”, în 2005, după ce s-a creat o conexiune uimitoare între ei, amândoi fiind căsătoriți la momentul acesta.

„Ne-am îndrăgostit foarte repede!”, a mai spus actrița, precizând că odată ce au apărut copiii relația lor s-a răcit: „Sincer, relația noastră nu a mai fost la fel după ce am început să avem copii”.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

„Ne-am spus că nu vom fi acei părinți care se vor schimba după nașterea copiilor, că ne vom asigura ca relația noastră să fie o prioritate, că vom avea întâlniri noaptea, dar totul a scăpat de sub control!”, a mai dezvăluit actrița care este mama a patru copii – Stella, de 15 ani, Hattie, de 12, Finn, de 11 și Beau, de șapte ani.

„Relația noastră s-a schimbat și am simțit ca și cum aș fi singură în asta, alături de copii”, a mai precizat Spelling.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tori Spelling, primele declarații despre divorțul de Dean McDermott: Niciodată nu m-am simțit mai singură!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type