Prima pagină » Tori Spelling, adevărul despre decizia de a se muta într-o rulotă cucei cinci copii. Colegii fiicei sale de 15 ani au crezut că nu are adăpost: I-a fost rușine

Tori Spelling, adevărul despre decizia de a se muta într-o rulotă cucei cinci copii. Colegii fiicei sale de 15 ani au crezut că nu are adăpost: I-a fost rușine

de Roboțelul @ iDOR.info
tori-spelling,-adevarul-despre-decizia-de-a-se-muta-intr-o-rulota-cucei-cinci-copii.-colegii-fiicei-sale-de-15-ani-au-crezut-ca-nu-are-adapost:-i-a-fost-rusine

Articol publicat 02 aprilie 2024

Tori Spelling a dezvăluit că familia ei nu a trăit niciodată într-o rulotă ca locuință permanentă, pe fondul problemelor ei cu banii, insistând că a închiriat-o doar pentru o „vacanță de vară”. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că fiica ei a trecut prin clipe cumplite la școală, după ce colegii ei au considerat că nu are adăpost. 

În primul episod din podcastului ei „Misspelling”, vedeta din „Beverly Hills, 90210” a povestit cum colegii fiicei sale, Stella, în vârstă de 15 ani, au crezut că familia ei este „fără adăpost” din cauză că au fost văzuți în diferite ocazii locuind într-o rulotă. 

Citește și: Fratele lui Tori Spelling face dezvăluiri despre actrița din „BH 90210”, după ce aceasta s-a mutat într-o rulotă cu cei cinci copii

„Fiica mea mi-a spus: ‘Oamenii vorbesc deja despre noi la școală. Ei te cunosc pe tine. Citesc presa’. Mi-a spus că cineva de la ea de la școală a întrebat-o dacă parchează rulota în zona școlii și dacă aia e locuința ei. Au crezut că suntem o familie fără adăpost”, a dezvăluit Tory Spelling.

Actrița în vârstă de 50 de ani, care este mamă a cinci copii, a explicat că a închiriat pur și simplu rulota, „ca orice altă familie”, și au călătorit pe timpul verii. 

Tori Spelling și fiica ei, Stella/ Profimedia

Tori Spelling și fiica ei, Stella/ Profimedia

„I-a fost rușine”, a adăugat actrița despre Stella.

De asemenea, în cadrul episodului, Spelling l-a sunat pe fostul ei soț, Dean McDermott, pentru a-l informa că a solicitat divorțul. Deși actrița nu a dezvăluit partea lui McDermott a apelului, cei doi, care s-au despărțit cu nouă luni în urmă, păreau să se certe cu privire la cine ar trebui să depună primul cererea de divorț.

„Practic, ai făcut publică despărțirea pe Daily Mail și ai spus tot ce mi-ai făcut de-a lungul anilor, așa că cred că este perfect logic să o depui primul”, a adăugat ea, referindu-se la ultimul interviu al lui McDermott.

Citește și: Tori Spelling nu e în siguranță nici în cartierul său de lux. Actrița a fost forțată să-și evacueze locuința după ce un bărbat înarmat ținea un ostatic în casa de lângă ea

Tori Spelling, împreună cu Dean McDermott și copiii lor/ Profimedia

Tori Spelling, împreună cu Dean McDermott și copiii lor/ Profimedia

Tori Spelling și Dean McDermott, care au împreună cinci copiii, pe Stella, în vârstă de 15 ani, Liam, în vârstă de 17 ani, Hattie, în vârstă de 12 ani, Finn, în vârstă de 11 ani, și Beau, în vârstă de șapte ani, s-au despărțit în iunie 2023. La scurt timp după, Spelling s-a mutat în diverse case de închiriat și moteluri ieftine înainte de a se stabili temporar într-o rulotă pe timpul verii.

Acum, familia locuiește într-o casă luxoasă cu cinci dormitoare și trei băi în Valea San Fernando, conform Daily Mail. În timp ce McDermott pare să se fi mutat cu noua sa iubită, Lily Calo, la începutul anului 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tori Spelling, adevărul despre decizia de a se muta într-o rulotă cucei cinci copii. Colegii fiicei sale de 15 ani au crezut că nu are adăpost: I-a fost rușine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type