Prima pagină » Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. Regina s-a întors în Vegas!

Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. Regina s-a întors în Vegas!

de Roboțelul @ iDOR.info
tot-mai-transformata-christina-aguilera,-silueta-foarte-subtire-intr-un-body-cu-decolteu-imposibil.-regina-s-a-intors-in-vegas!

Christina Aguilera se pregătește pentru noul sezon al rezidenței sale muzicale din Vegas. Artista în vârstă de 43 de ani și-a anunțat fanii că revine în Sin City și i-a încântat cu o serie de imagini pline de senzualitate.

Vedeta americană este transformată total după ce a pierdut multe kilograme și este încântată să le arate de fiecare dată admiratorilor ei rezultatele la care a ajuns.

Xtina a afișat o siluetă extrem de subțire, într-un corset roz pal, cu un decolteu în formă de inimă, și într-unul de un albastru electrizant, în timp ce le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram: „Ne vedem curând, Vegas!”, cu piesa Dirrty auzindu-se pe fundal.

Val de reacții după cea mai recentă apariție a celebrei Christina Aguilera: Cum de arată ca la 21 de ani? A călătorit în timp?

„Regina s-a întors”, au reacționat aceștia în comentarii, lăudând-o pentru lookul și energia sa.

Clarins Multi-Active Product Launch Party

Christina Aguilera. Profimedia

Galerie foto

Nu este prima serie de spectacole pe care Christina o susține în Las Vegas. Ea a strălucit cu The Xperience, o rezidență muzicală de 10 luni, în 2019.

Show-urile de acum vor avea loc la The Venetian.

La începutul anului, Christina Aguilera a fost prezentă la gala Grammy, în Los Angeles.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. Regina s-a întors în Vegas!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google