Prima pagină » Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

de Roboțelul @ iDOR.info
murdaria-e-scumpa-si-la-moda.-suma-pe-care-jennifer-lopez-a-scos-o-din-buzunar-pentru-blugii-care-i-au-venit-gata-patati

Articol publicat 10 Aprilie 2024

Jennifer Lopez, una dintre preferatele paparazzilor din Los Angeles, a fost surprinsă în public într-o pereche de blugi cumpărată gata murdară. Murdăria era doar una aparentă, mai degrabă un accesoriu, iar pantalonii chiar au un preț deloc de neglijat.

Citește și: Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce făcea sport în curtea conacului său de lux. Actrița și-a etalat silueta în toată splendoarea sa 

E în pas cu moda, iar ținutele casual-șic sunt preferatele ei. Într-o helancă bleumarin și blugi largi, o geantă albastru aprins și un palton lung, cu ochelarii ei de soare preferați, cu lentile mari, și cercei aurii. Cireașa de pe tort au fost pantalonii cu murdăria aparentă. Lopez a scos din buzunar 620 de dolari (2850 de lei-n.r.) pentru piesa vestimentară atipică.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, despre separarea de Ben Affleck, de acum 20 de ani: „Ne-am despărțit cu 3 zile înainte de nuntă”

Acum sunt fericiți și căsătoriți, dar J.Lo și Ben Affleck au trecut printr-o mare cumpănă în 2003, atunci când au și pus punct primei lor logodne. 

„Eu și Ben ne-am despărțit cu trei zile înainte de nunta noastră”, a povestit Jennifer în noul ei documentar, „The Greatest Love Story Never Told”. „Aveam o nuntă mare deja planificată, și cu trei zile înainte am cedat presiunii”.

Ben a fost de acord cu soția sa, explicând că motivul din spatele rupturii a fost „atenția excesivă asupra vieții noastre private”.

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

Cu toate acestea, cuplul este de părere acum că anularea primei nunți i-a condus pe fiecare într-o călătorie de cunoaștere, cu adevărat, a propriei persoane, una care, în cele din urmă, i-a ajutat să ajungă din nou împreună după 18 ani. S-au căsătorit într-o ceremonie în Las Vegas, în iulie 2022, înainte de a-și promite dragostea pentru totdeauna în cadrul unei nunți grandioase în Georgia, o lună mai târziu. 

„În toți acești ani, a fost foarte greu pentru că, pe lângă faptul că îmi pierdusem dragostea vieții, am simțit că mi-am pierdut și cel mai bun prieten pe care l-am am avut vreodată”, și-a amintit Jennifer despre timpul petrecut separat. „Și nu am putut vorbi atâția ani, iar asta a fost partea cea mai grea”.

Admițând că a fost „furiosă” pe Ben pentru o vreme, câștigătoarea premiului Grammy a continuat: „Dar acea durere ne-a pus pe amândoi pe un drum pe parcursul căruia am descoperit cum să fim mai buni.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Murdăria e scumpă și la modă. Suma pe care Jennifer Lopez a scos-o din buzunar pentru blugii care i-au venit gata pătați

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă