Prima pagină » VIDEO Record doborât într-o singură zi de noul album al lui Taylor Swift

VIDEO Record doborât într-o singură zi de noul album al lui Taylor Swift

de Roboțelul @ iDOR.info
video-record-doborat-intr-o-singura-zi-de-noul-album-al-lui-taylor-swift

Noul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department”, a doborât într-o singură zi recordul pentru cel mai difuzat album pe Spotify, a anunţat platforma muzicală, conform The Guardian.

Taylor Swift la premiile GRAMMY 2024Foto: Jordan Strauss / AP / Profimedia

Cântăreaţa pop a devenit, de asemenea, artistul cu cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria Spotify, scrie News.ro, citând The Guardian.

Albumul ei, lansat în 19 aprilie, conţine 31 de piese care detaliază în mare parte problemele sale din dragoste – pierdere şi suferinţă. Doar o mână de cântece par să se desprindă de această temă.

Printre teoriile care circulă despre noul album: „The Tortured Poets Department” ar fi despre fostul iubit al cântăreţei, actorul britanic Joe Alwyn. Numele albumului este preluat de la o discuţie de grup numită „The tortured man club”, pe care actorul o purta împreună cu alţi doi actori, Paul Mescal şi Andrew Scott.

Primele 16 piese de pe „The Tortured Poets Department” au apărut, aşa cum era programat la ora 5 dimineaţa, în Marea Britanie. Doar câteva ore mai târziu, au fost lansate încă 15 piese într-o versiune extinsă – „The Tortured Poets Department: The Anthology”.

Swift a declarat că albumul este „o antologie de lucrări noi care reflectă evenimente, opinii şi sentimente dintr-un moment trecător – unul care a fost atât senzaţional, cât şi trist, în egală măsură”.

„Capitolul a fost închis”

„Această perioadă din viaţa autorului s-a încheiat, capitolul a fost închis şi închis. Nu mai este nimic de răzbunat, nu mai sunt conturi de reglat odată ce rănile s-au vindecat. Şi, la o reflecţie ulterioară, o bună parte dintre ele s-au dovedit a fi autoprovocate. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub forma de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea. Şi atunci tot ce rămâne în urmă este poezia torturată”, a spus ea.

Melodia Fortnight a lui Swift, în care cântă Post Malone, a devenit cea mai difuzată melodie de pe Spotify într-o singură zi. Versurile descriu o relaţie amoroasă intensă, de două săptămâni, despre care ea spune că îi „distruge viaţa”.

„Te iubesc şi asta îmi distruge viaţa. Te-am atins doar pentru două săptămâni”, cântă ea.

Albumul conţine, de asemenea, piese printre care „So Long, London”, despre care se crede că este vorba despre fostul ei partener, actorul britanic Joe Alwyn. Swift, care a fost împreună cu Alwyn timp de şase ani, se mutase anterior la Londra, unde locuia acesta.

Despre un alt cântec de pe albumul The Anthology, intitulat thanK you aIMee, fanii au speculat că se referă la recentele ostilităţi cu Kim Kardashian şi fostul ei soţ, Kanye West.

Swift şi-a anunţat cel de-al 11-lea album de studio în direct pe scena de la Premiile Grammy, la începutul acestui an, unde a spus: „totul este corect în dragoste şi poezie”.

La vârsta de 34 de ani, Taylor Swift a devenit la începutul acestui an prima artistă miliardară doar din veniturile obţinute din muzica sa.

Odată cu ultima sa victorie la Grammy, în februarie, Taylor Swift a reuşit mai mult decât legendele muzicii americane precum Frank Sinatra, Paul Simon şi Stevie Wonder. La aproape 20 de ani de când şi-a lansat cariera, pare că nu mai există nicio oprelişte pentru ea.

Turneul ei mondial, „Eras Tour”, este aşteptat să adune în total două miliarde de dolari încasări, după ce anul trecut a depăşit deja pragul simbolic de un miliard, o premieră în istoria muzicii.

Artista originară din Pennsylvania scrie cântece încă din adolescenţă şi a debutat în capitala country Nashville.

Pe măsură ce s-a îndepărtat treptat de acest stil atât de american, ea a urcat în topuri. În 2018, ea a părăsit casa de discuri Big Machine şi s-a alăturat Universal, fără a avea drepturile asupra albumelor sale anterioare.

Reînregistrând primele sale albume pentru a recăpăta controlul asupra lor, a reuşit să-şi convingă fanii şi industria muzicală, un alt tur de forţă pentru această artistă esenţială a culturii populare americane.

Cu 283 de milioane de urmăritori pe Instagram, ea este atât de influentă în rândul tinerilor americani, încât lumea politică începe să îşi imagineze impactul pe care l-ar putea avea asupra alegerilor prezidenţiale din noiembrie, chiar dacă ea se exprimă rareori pe această temă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: VIDEO Record doborât într-o singură zi de noul album al lui Taylor Swift

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă