Prima pagină » Carmen Tănase a ținut 16 ani un secret despre Nicoleta Luciu. Abia acum a rupt tăcerea și e uimitor: Poți și fără școală – Playtech Știri

Carmen Tănase a ținut 16 ani un secret despre Nicoleta Luciu. Abia acum a rupt tăcerea și e uimitor: Poți și fără școală – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
carmen-tanase-a-tinut-16-ani-un-secret-despre-nicoleta-luciu.-abia-acum-a-rupt-tacerea-si-e-uimitor:-poti-si-fara-scoala-–-playtech-stiri

Carmen Tănase a făcut o dezvăluire neașteptată despre Nicoleta Luciu, cu care a jucat în telenovele românești. De ce crede că vedeta a făcut o greșeală în anii 2000.

Carmen Tănase a dat cărțile pe față despre Nicoleta Luciu

La începutul anilor 2000, Nicoleta Luciu a interpretat roluri importante în telenovelele românești, printre care “Inimă de țigan” (2007-2008) și “Regina” (2008 – 2009), unde a jucat alături de Carmen Tănase și alți actori de renume (Gheorghe Visu, Denis Ștefan, Cabral, Augustin Viziru etc.).

Ulterior, bruneta a decis să se retragă din lumea reflectoarelor pentru a se dedica familiei, iar acum trăiește la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și de cei patru copii: Zsolt și tripleții Karol, Kim și Kevin.

De curând, Carmen Tănase a vorbit despre Nicoleta Luciu, la adresa căreia a avut doar cuvinte de laudă. Potrivit actriței, Nicoleta Luciu a făcut o mare greșeală atunci când a renunțat la actorie.

Ce nu a mai spus actrița până acum

Cu toate că nu are studii de specialitate, Nicoleta Luciu a fost foarte dedicată și talentată pe vremea când apărea în telenovele.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta, în ‘Inimă de țigan’ și în ‘Regina’ a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare ‘Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?’. Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală.

Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme. (…)”, a relatat Carmen Tănase în podcastul lui Bursucu.

Deși a făcut senzație la TV, Nicoleta Luciu a recunoscut că nu actoria a fost meseria pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Vedeta ar fi vrut să studieze medicina, pentru a deveni pediatru.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, a declarat Nicoleta Luciu în trecut.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Carmen Tănase a ținut 16 ani un secret despre Nicoleta Luciu. Abia acum a rupt tăcerea și e uimitor: Poți și fără școală – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type