Prima pagină » Cu cât va extinde Samsung durata de viață a bateriilor de pe gama S cu ajutorul Inteligenței Artificiale – gadgets & lifestyle.

Cu cât va extinde Samsung durata de viață a bateriilor de pe gama S cu ajutorul Inteligenței Artificiale – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info
cu-cat-va-extinde-samsung-durata-de-viata-a-bateriilor-de-pe-gama-s-cu-ajutorul-inteligentei-artificiale-–-gadgets-&-lifestyle.

Samsung s-a deplasat destul de mult în direcția AI încă din ianuarie și pare să nu dea semne de oprire. Dimpotrivă, se pare că producătorul plănuiește să răspândească inteligența artificială spre cât mai multe aspecte ale device-urilor, inclusiv în ceea ce privește bateriile de pe următoarea serie de flagship-uri.

Potrivit GSMArena, Galaxy S25, Galaxy S25+, și Galaxy S25 Ultra vor fi livrate cu „Battery AI”. Acesta va extinde durata de viață a bateriilor cu până la 10%, sau cel puțin asta se dorește.

Competitorii din China au extins, în general, durata de viață a bateriilor de pe modelele rivale lui Galaxy S montând pur și simplu o baterie cu aproximativ 10% mai mare, însă asta ar fi prea simplu pentru Samsung. Deci, în loc de o creștere a capacității bateriei, Samsung ne va oferi AI care să compenseze.

Zvonul de astăzi mai menționează și că Battery AI va elimina sarcinile neesențiale pentru a crește durata totală de utilizare, fără a afecta performanța telefonului. Așadar, articolu lasă de înțeles că AI-ul nu va face underclock la CPU și GPU, ceea ce este o veste bună.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cu cât va extinde Samsung durata de viață a bateriilor de pe gama S cu ajutorul Inteligenței Artificiale – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type