Prima pagină » Nintendo va face un anunț cu privire la succesorul consolei Switch până la sfârșitul lunii martie 2025

Nintendo va face un anunț cu privire la succesorul consolei Switch până la sfârșitul lunii martie 2025

de Roboțelul @ iDOR.info
nintendo-va-face-un-anunt-cu-privire-la-succesorul-consolei-switch-pana-la-sfarsitul-lunii-martie-2025
Sursa foto: Unsplash / Erik Mclean

Compania japoneză Nintendo a anunțat marți că primele informații oficiale despre mult-așteptatul succesor al consolei sale Switch, veche de peste șapte ani, vor fi anunțate până la sfârșitul lunii martie 2025, potrivit agenției AFP.

„Vom face un anunț cu privire la succesorul Nintendo Switch în acest an fiscal”, care se va încheia la 31 martie 2025, a scris președintele companiei, Shuntaro Furukawa, pe rețeaua socială X. Cu toate acestea, el a temperat așteptările, adăugând că un comunicat privind viitoarele jocuri Nintendo din iunie nu va face „nicio mențiune” despre noua consolă.

Tot marți Nintendo a anunțat un profit net record pentru exercițiul financiar încheiat la sfârșitul lunii martie, dar a fost extrem de prudent în noile sale previziuni de profit.

În 2023/24, pionierul japonez al jocurilor video și-a văzut profitul net crescând cu 13%, la 490,6 miliarde de yeni (2,9 miliarde de euro), ajutat de deprecierea yenului, care a stimulat vânzările sale în străinătate.

Pentru 2024/25, însă, preconizează un profit net de numai 300 de miliarde de yeni, ceea ce ar reprezenta o scădere de aproape 40% în raport cu anul precedent.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nintendo va face un anunț cu privire la succesorul consolei Switch până la sfârșitul lunii martie 2025

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type