Prima pagină » Cum se simte Adrian Minune după ce a ieșit din operație. M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos

Cum se simte Adrian Minune după ce a ieșit din operație. M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos

de Roboțelul @ iDOR.info
cum-se-simte-adrian-minune-dupa-ce-a-iesit-din-operatie-m-am-nascut-a-doua-oara.-am-slabit,-sunt-frumos

Adrian Minune a trecut printr-o operație  stomac pentru a slăbi și a dat jos deja aproape 5 kilograme. Scopul lui este să scape de minim 17 kilograme.

Adrian Minune, pas important pentru starea de sănătate

Adrian Minune a făcut un pas mare în viața lui și a decis să se opereze pentru a-și micșora stomacul. Artistul a luat decizia pentru că înălțimea lui și kilogramele acumulate de-a lungul timpului i-ar fi putut afecta starea de sănătate. În urmă cu un an, a fost internat de urgență și a trecut printr-o perioada dificilă, crezând că nu o să mai trăiască. Ulterior, problemele s-au tratat și și-a schimbat total tilul de viață.

Manelistul și-a asumat o serie de riscuri în momentul în care s-a hotărât să apeleze la această procedură, printre cele mai importante numărându-se faptul că vocea i-ar fi putut fi afectată.

Citește și: Motivul pentru care Cristina Bâtlan nu face nunta! Dezvăluiti neașteptate la un an de la logodnă: „Mi-am dorit un partener care să mă înțeleagă, nu care să mă înfrâneze” 

Din fericire, după intervenția chirurgicală, a reușit să slăbească aproximativ 5 kilograme, iar diafragma i s-a mărit.

„M-am operat, mă simt foarte bine. Domnul profesor mi-a lăsat scris pe ceva că voi slăbi între 15 și 17 kilograme, cu marjă de eroare de un kilogram. Mă simt foarte bine, am slăbit patru kilograme. Mie mi-a fost frică că o să am cumva probleme cu vocea dacă o să mă operez. Dar dacă știam că o să mă simt așa plin de energie, diafragma mea s-a mărit, ficatul meu e relaxat, nu mai strânge organele, inima, aveam multă grăsime în cord”, a declarat Adrian Minune.

Pentru a slăbi mai mult și pentru a ajunge la rezultatele dorite, artistul este nevoit să pună stop alimentației nesănătoase și să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

„Mă uitam la mâncare și nu puteam să mănânc. Se vede diferența. Eu la 50 de ani, dacă mă operez de două ori, se fac 70 de ani”, a mai spus el.

Citește și: Tzancă Uraganu este în doliu! Nepoțelul său a murit, după ce a fost răpus de cancer: „Dumnezeu să te odihnească copil frumos și bun”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cum se simte Adrian Minune după ce a ieșit din operație. M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type