Prima pagină » Din greșeală, Kate Middleton a dezvăluit singurul obicei prost al lui William care o scoate din minți

Din greșeală, Kate Middleton a dezvăluit singurul obicei prost al lui William care o scoate din minți

de Roboțelul @ iDOR.info
din-greseala,-kate-middleton-a-dezvaluit-singurul-obicei-prost-al-lui-william-care-o-scoate-din-minti

Kate Middleton a dezvăluit la un moment dat, din greșeală, un obicei prost al Prințului William care o scoate din minți. Are dreptate să simtă așa?

Frustrarea lui Kate Middleton provocată de Prințul William probabil că a fost remarcată și de angajații care fac curățenie în reședința lor! În urmă cu aproximativ șase ani de zile, Prințesa de Wales a spus ce obicei o deranjează cel mai mult la soțul ei. 

S-a întâmplat când cei doi vizitau o bază Royal Air Force din Cipru în 2018. În timp ce deschidea o nouă facilitate de recreere, Prințul William i-a avertizat pe membrii RAF să țină mâncarea departe de mobilier. El a spus: „Țineți pizza departe de canapele”. Kate Middleton a răspuns apoi: „Ești un coșmar cu asta”.

Dar Daily Record raportează că lupta Prințesei de Walea pentru a păstra curățenia în casă, fără firimituri, este una continuă, deoarece se știe că lor le place și să-și comande mâncare acasă. În timpul unui interviu cu BBC Radio 1 în 2017, Prințesa de Wales a fost întrebată dacă familia mănâncă vreodată la pachet și care a fost alegerea ei de top.

Ea a răspuns: „Absolut, și curry, cu siguranță. De obicei, nu se comandă la palat, de obicei mergem noi să le luăm”. În timp ce lui Kate Middleton îi place mâncarea picantă, Prințul William a recunoscut că îi place mai mult pui tikka masala. 

Kate Middleton și Prințul William

Imaginea 1/8: Kate Middleton și Prințul William

Ce dietă are Kate Middleton? Silueta ei e impecabilă

Soția Prințului William este într-o formă fizică de zile mari. E adevărat, în această perioadă, a avut o provocare serioasă pe sănătate, care a dus-o până în punctul în care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, o operație abdominală. Ulterior, ea a și anunțat că suferă de cancer. 

Cu siguranță, Prințesa de Wales se va reface așa cum se așteaptă și medicii, căci ea are un stil de viață foarte echilibrat. De-a lungul anilor, dieta lui Kate Middleton a fost urmărită de femeile din întreaga lume, căci o asemenea doamnă suplă nu poate fi decât foarte motivantă pentru cele pasionate de trucuri de dietă și de gătit. Redactorii de la HELLO! au făcut ”săpături” și au descoperit ce mănâncă Prințesa de Wales la cele trei mese principale ale zilei.

Mamă a trei copii, Kate Middleton preferă smoothie-urile la micul dejun, precum cumnata ei, Meghan Markle.

Deși Prințesa nu este vegetariană, potrivit surselor regale, Kate Middleton preferă întotdeauna la prânz mâncăruri fără carne. De asemenea, este o mare iubitoare de pește și sushi. Kate apreciază mult salatele, pepenele verde, salata tabbouleh, ceviche și gazpacho, potrivit unui articol din 2014 al Daily Mail.

La cină, Prințesa Kate obișnuiește să se răsfețe seara cu friptură, paste sau curry, mai spun sursele regale. 

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Din greșeală, Kate Middleton a dezvăluit singurul obicei prost al lui William care o scoate din minți

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type